Дівчата- "динамо" в наш час не рідкість. Часто буває так, що дівчина фліртує з хлопцем тільки для того, щоб поїсти в дорогому ресторані за його рахунок або "розкрутити" на дорогий подарунок. А чоловіки, налаштовані серйозно, готові упадати за такими особами і платити за них, не знаючи, що ховається за цим милим личком і кокетливими манерами. Буває так, що дама, запрошена в ресторан, вражає обжерливістю, прагнучи замовити блюдо побільше і подорожче, або відчайдушно фліртує з усіма чоловіками в залі. Як бути в цій ситуації? Бармени придумали оригінальний спосіб провчити нахабну "спокусницю", його підхопили у всьому світі!

Тривожним дзвіночком, що вказує на дівчину-«разводилу», є її обжерливість і прагнення замовити страву подорожче. Все це власники ресторанів бачили не раз і часто сповнювалися співчуттям до хлопців, що вимивали потім посуд на кухні, не маючи можливості розрахуватися за замовлення. Щоб надалі подібних випадків було менше, ресторатори придумали спосіб боротьби з такими дамочками, який назвали «Кличте бармена». Якщо кавалер відчуває, що панночка просто вирішила поїсти «на шару», є кілька варіантів змусити її про це пошкодувати. Для цього просто потрібно підійти до бармена і замовити віскі Pie оf Sun.

Якщо нещасний клієнт замовляє біля барної стійки чистий віскі, то працівник за стійкою піти з робочого місця і виведе чоловіка через чорний хід, а рахунок сплатить підприємлива панянка. Код «з льодом» означає, що бармен викличе таксі, і виведе клієнта через чорний хід, а потім знову-таки принесе рахунок дівчині. А якщо прозвучить код «з колою», то невдалого клієнта посадять в таксі, а дівиці скажуть, що він для неї раптово помер. У Мережі таке нововведення схвалили і додали, що пора забути про пережитке минулого і платити в ресторані порівну.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що чоловік відсвяткував день Святого Валентина з прахом коханої.

Нагадаємо, чоловік замовив прикраса з коштовностями в подарунок дружині і зірвав джекпот. Замість одного браслета він отримав 48 прикрас з дорогоцінними каменями. Дізнайтеся, як виглядає найщасливіша людина на Землі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" 61-річна наречена планує пошити весільну сукню з волосся померлої матері.

"Знай.uа" писав, 49-річна художниця Паскаль Селлика з міста Ексетер збирається вийти заміж за власне пухова ковдра.