Експерти виявили чергові докази того, що в давні часи на Марсі мешкали якісь істоти. Але прибульці зі смертоносною планети на нього напали і знищили все живе. Це перетворило Марс на безжиттєву пустелю. Вчені запустили на планету автономні ровери. Завдяки обладнанню дослідники виявили безліч останків колишньої марсіанської культури. Вони збереглися у вигляді силуетів істот, схожих на людей, а також явно рукотворних артефактів. Все це увічнено в камені.

Експерти вважають, що мешканці таємничої планети Нібіру, яка потрапляє в Сонячну систему приблизно один раз на 3600 років, ведуть загарбницький спосіб життя. Про цю планету згадували ще стародавні шумери в своїх текстах. Прибульці змушені спустошувати всі планети, на яких зароджується і розвивається розумне життя. На думку вчених, Земля – наступна в списку прибульців. Тільки на Блакитній планеті гуманоїди зможуть здобути корисні ресурси і зразки нових технологій.

За тисячі років мандрів на таємничій планеті її жителі, ймовірно, повністю витратили власні ресурси. Очевидно, після цього їм довелося досліджувати інші небесні тіла в пошуках корисних ресурсів, які допоможуть їм вижити.

Популярні новини зараз
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Нібіру постійно знаходиться в русі. Видобуток необхідних ресурсів забирає багато часу і сил. Тому прибульці вважають за краще захоплювати планети, на яких уже розвинена інфраструктура. Їм зручніше пожинати плоди розвиток інших інопланетних рас і цивілізацій.

Люди розвинулися до того рівня, який робить їх цінними для загарбників. Але в той же час вони недостатньо розвинені для того, щоб протистояти настільки розвиненою расою прибульців. Саме тому чергове зближення Нібіру і Землі може стати причиною справжньої трагедії, яка знищить все живе.

Раніше портал "Знай.uа" писав: Ілона Маска відправили на Землю з Нібіру з важливою місією

Як повідомлялося, марсохід знайшов невідомі живі організми в несподіваному місці

Читайте також: землянам доведеться переселитися на Червону планету, їх дім буде знищено