Як виявилося привиди схильні нападати не тільки на простих смертних, але і зіркам частенько від них дістається.

Так зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон розповіла, що в молодості деякий час жила з привидом в одній квартирі, яку винаймала в Лос-Анджелесі після того, як переїхала туди з Нью-Йорка.

Актриса розповіла про це під час інтерв'ю на телепередачі "Дуже пізнє шоу з Джеймсом Корденом".

За словами голлівудської актриси, приміщення їй відразу не сподобалося. Але дівчина все рівно туди заїхала, буквально з першого дня в квартирі відбувалися дивні речі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як згадувала Еністон, спочатку вона навіть не допускала думки про те, що події в будинку є містичними. Але пізніше, коли речі "стали поводитися дивно", вона занепокоїлася.

Актриса була дуже налякана після низки непояснених явищ.

Як Еністон зізналася, двері шаф відкривалися самостійно, плита включалася без втручання людини, раптово відкривався кран з холодною або гарячою водою. Вона не могла заснути вночі через постійний стукіт і незрозумілі звуки.

"Я спочатку не думала, що це привид. Спочатку речі почали вести себе дивно. Посудомийна машина включалася сама собою, а потім теж саме стала робити кавоварка. А потім сама по собі стала включатися на повну гучність стереосистема. Мене все це стало дуже лякати", - розповідає актриса.

Remote file

Природно, що в такій страшній обстановці нервова система актриси не витримала стресу. Еністон вирішила звернутися за допомогою до досвідченого медіума.

Экстрассенс принесла з собою ладан і поклала його на блюдце, а потім почала щось бурмотіти, потім тріснули попільничка і блюдце.

Медіум пояснила, що це відбувається через те, що привид в оселі знаменитості ненавидів її сусідку й тому проявляв агресію. Дане зізнання не заспокоїло Дженніфер Еністон, і вона переїхала в інший будинок, оскільки не змогла жити з полтергейстом в одній квартирі.

Нагадаємо, актриса Дженніфер Еністон, до свого п'ятдесятиріччя, знялася в оголеній фотосесії в обіймах з чоловіком. Варто зазначити, що фігура у 50-річної Дженніфер Еністон, можна сказати, ідеальна.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сім'ї Кранмер з чотирма дітьми вдалося придбати цей красивий 105-річний особняк у вікторіанському стилі за неймовірно низькою ціною. Про те, що з будинком щось не так стало ясно, коли сім'я Боба ледь переїхала до нього і почала облаштовуватися.

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини.