Тридцятидев'ятирічна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її хаті мешкає привид дитини.

Як доказ сказаного вона оприлюднила записи з камер спостереження, на яких, як Аманда вважає, зображен маленький привид, пише The Sun.

Жінка стверджує, що вперше побачила вікторіанського "каспера", коли той летів на задньому дворі, в саду будинку.

Привид кружляє в саду

В той день її чоловік Пол отримав повідомлення від охоронної фірми Nest про те, що в саду щось було знято на камеру.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У вівторок Аманда подивилася відеозапис, зроблений на їх комп'ютері, і побачила примарну істоту, яка кружляє по саду, а потім відлітає на дах будинку.

Однак це ще не все. Сім'я і раніше стикалася з паранормальну активність в будинку.

Посеред ночі Аманда і Пол неодноразово чули, як хтось бігає по дому і пару разів прокидався від дитячого сміху. Однак їх власні діти спали.

Привид переміщається по заднього двору

У жовтні минулого року сім'я Пападолупос переїхала в цей дом у місті з довгою історією Голок, у Середні віки тут розташовувався штаб лицарів тамплієрів.

На місці їхнього будинку спершу знаходилася каплиця, а у вікторіанську епоху дитяча школа, тому Аманда вважає, що її сім'ю дістає або привид дитини, або лицаря.

Жінка вважає, що сім'я розлютила примари своїм переїздом і змінами будинку і ділянки. Крім цього, Аманда вважає, що привиди дітей можливо просто хочуть поспілкуватися з її дітьми.

Привид лізе на дах

Нагадаємо, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася моторошна історія, якою поділилася дівчина на паранормальном сайті Unexplained Mysteries під ніком "SpiritS".

Як повідомляв портал "Знай.uа" у будинку користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" сталося аномальне явище, яке той не в силах пояснити.

Також "Знай.uа" писав, в одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачівавтор сфотографував привид дівчини.