В одній із соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор зняв привид дівчини.

Поруч стоїть кладовище. Старе, яке вже заросло, з похиленими хрестами — все в кращих традиціях трилерів. До речі, ховають там досі. Гуляти такими околицями дійсно цікаво і волею не волею натрапиш на щось містичне і загадкове.

Шукач пригод відправився до костелу в надії знайти якусь містику і йому це вдалося.

"Ось сфоткали таку штуку на телефон. Село Тимохино, Ярославська область — зловісно, звичайно", - підписав знімок автор.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивну білу пляму видно в лівому нижньому кутку. І аж надто схоже на силует дівчини.

Як пишуть експерти, невелику, церкву Тихвінської ікони Божої Матері побудували в 1797 році на гроші багатого селянина Семена Жерихова. До наших днів від її барокового оздоблення залишився лише "скелет". Була колись і дзвіниця і трапезна, але роки радянської влади не пощадили будову.

А від колись процвітаючого села залишилося трохи більше десяти будинків з двома десятками мешканців та кілька занедбаних будівель. Закрили церкву в 1950 році. Будову розбирали не по цеглинці — її підривали.

Серед місцевих жителів ходить легенда, що в околицях мешкає привид нареченої, якій не судилося вийти заміж. Саме її і вдалося зняти фотографу-любителю. Можливо вона хотіла затягти хлопця до вівтаря, але на щастя, щось завадило їй.

Романтичні і містичні версії — це, звичайно, завжди цікаво. Але скептикам вони не до смаку. Користувачі, які геть відмовляються вірити в духів як один заявили, що це всього лише якась смітинка в об'єктиві.

"Мені здається, на привида не схоже, так як об'єкт явно недалеко від об'єктива. Просто щось потрапило в кадр. Швидше за все, колосок. Але цікаво вийшло, це точно"; "Це всього лише розмиття об'єкта перед об'єктивом".

Нагадаємо, привид жінки ночами являвся маленькій дівчинці. Їй не вірили, поки самі не зіткнулися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у місті Эмонтон (провінція Альберта, Канада) на території колишнього госпіталю вдалося зняти на відео щось дивне.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною.