Такі дивні привиди вперше з'явилися в Німеччині, де їх прозвали kindermörderin. Вони є примарами дітей, яких убили їхні ж батьки, тим самим прирекли їх ходити по землі не тільки як примари, але і як провісники катастроф і смерті.

Німці впевнені, побачити Сяючого хлопчика - це вірний знак, що за ним підуть невдача або смерть. Існують численні повідомлення про зустрічі з цими примарами, які зазвичай описуються як маленькі хлопчики, рідше дівчатка, які зазвичай виглядають оголеними і купаються в яскравому світлі різних кольорів.

Як явище Сяючі хлопчики виникли саме в Німеччині, а вже потім цей феномен у 18 і 19 століттях потрапив в англійські райони Камберленд і Нортумберленд з німецькими іммігрантами.

У вересні 1803 року стався найвідоміший випадок появи Сяючого хлопчика, який увійшов в історію. Було це в Замку Корбі (Corby Castle) в Камбрії, Англія, який був прабатьківщиною могутньої родини Говардів.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Тут привид з'явився перед преподобним Генріхом Редбургским, патріархом Говардом, який приїхав в замок погостювати і тільки влаштувався в красивій спальні з давніми гобеленами зі своєю дружиною.

Гравюра, що зображає подію з преподобним Генріхом Редбургским

Преподобний докладно описав подію у своєму щоденнику:

"Я побачив гарного хлопчика, одягненого в біле, з яскравими пасмами, що нагадують золото, що стоїть біля мого ліжка. Потім він обережно ковзнув убік димоходу, де очевидно, не було жодного реального виходу, і повністю зник. Я заявляю, що це правдивий опис того, що я бачив в замку Корбі, за моїм словом священнослужителя".

На наступний день Преподобний і його дружина досить поспішно покинули замок.

Власник будинку визнав, що там часто бачили привид сімейного предка, який був убитий його власною матір'ю.

Ще один Сяючий хлопчик часто відвідує Замок Чиллінгем, середньовічний замок у Чиллінгемі, Нортумберленд, в північній частині Нортумберленда, Англія. Спочатку замок був монастирем ще в 12 столітті, після чого він став стратегічним місцем в середньовічні часи, граючи велику роль у битвах між Англією та Шотландією, а в наступні роки - як казарми для армії під час Другої світової війни.

У всьому цьому часовому періоді були історії про Сяючого Хлопчика з замку, який виглядав як повністю оголена дитина, оточена блакитним сяйвом, яка найчастіше була видна в замку під назвою "Рожева Кімната".

Нагадаємо, привид жінки ночами являвся маленькій дівчинці. Їй не вірили, поки самі не зіткнулися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у місті Эмонтон (провінція Альберта, Канада) на території колишнього госпіталю вдалося зняти на відео щось дивне.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота стежила за молодою дівчиною.