Гороскоп на 8 березня Овен

Навколо вас сьогодні буде звучати безліч думок, і якщо потрібна і правдива так і не з'явиться, то доведеться висловити свою. Це необхідно зробити, навіть якщо вам дуже не хочеться.

Гороскоп на 8 березня Телець

Не нехтуйте доброю порадою. Такі поради слід зберігати і використовувати, коли дуже потрібно. Сьогодні ви отримаєте одну з таких.

Гороскоп на 8 березня Близнюки

Для вас цей день виявиться зовсім не святковим, але це добре, свято тільки принесе неприємності. Приділіть більше часу роботі.

Гороскоп на 8 березня Рак

Емоції в цей день – ваша рушійна сила, вони покажуть вам вірний напрямок. Але будьте обережні, іноді слід включити і мозок.

Гороскоп на 8 березня Лев

Будь-які ваші неправильні дії сьогодні помітять, тому що люди до вас агресивно налаштовані. Ведіть себе тихіше.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Гороскоп на 8 березня Діва

Сьогодні вас здолає почуття нерішучості, яке притаманне не тільки вам. Відкладіть деякі справи і заспокойте нерви, тремтіння в голосі вам ні до чого.

Гороскоп на 8 березня Терези

Якщо ви не можете виконати зобов'язання перед собою, то як можете вимагати старанності від інших. Покажіть приклад оточуючим.

Гороскоп на 8 березня Скорпіон

Ви сьогодні поєднаєте в собі наполовину оптиміста, наполовину реаліста. Хто знає, можливо вам сподобається такий гібрид.

Гороскоп на 8 березня Стрілець

Поруч з вами сьогодні складно перебувати, людям доведеться проявити велике терпіння, щоб витримати вас. Зате дізнаєтесь кому ви дорожче всього.

Гороскоп на 8 березня Козеріг

Не цурайтеся людину більш успішну, ніж ви. Вона може зробити вам цікаву пропозицію, від якої нерозумно відмовлятися через гордість.

Гороскоп на 8 березня Водолій

Не дайте неприємностям, що переслідують вас, заволодіти вами. Вже ближче до вечора їм набридне, і вони відчепляться від вашої персони.

Гороскоп на 8 березня Риби

Єдиним острівцем спокою в цьому ненормальному світі сьогодні ви будете залишатися власною персоною. Деякі, можливо, навіть звинуватять вас в неадекватному сприйнятті дійсності.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, хлопець перетворив звичайний пагорб на казкове житло. Зовні житлоплоща виглядає як звичайний пагорб, але всередині це шикарні апартаменти.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 04.03. - 10.03.