Віце-президент Marvel Studios Вікторія Алонсо анонсувала появу квір-персонажа в майбутніх фільмах студії. "Світ до цього готовий", заявила кінопродюсер на прем'єрі фільму "Капітан Марвел" в Лос-Анджелесі, пише Нож.

"Наша публіка глобальна, різноманітна і інклюзивна. Якщо ми не зробимо це для них, то потерпимо невдачу. Якщо ми не зробимо ставку на розмаїття та інклюзивності, то не досягнемо успіху", — підкреслила Алонсо.

Як зауважує видання, в індустрії ходять чутки про те, що головну роль в " супергеройському фільмі "Вічні" віддадуть персонажу-гею.

Одна з героїнь франшизи "Дедпул", Надзвукова Боєголовка — відкрита лесбіянка.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

На сторінках коміксу про Айсмена вперше з'явилася дрег-квін по імені Шейді. Супергероїня має здатність переміщуватися, а також зменшуватися в розмірах і ховатися у власному віялі.

Ми писали, що у картинах американської компанії Marvel, яка спеціалізується на коміксах, з'являться супергерої з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на заяву глави студії Кевін Файгі.

За його словами, деякі з вже відомих надлюдей здійснять камінг-аут. Також, з'являться нові супергерої, які спочатку постануть в образах представників ЛГБТ.

Також ми писали, що екретарь РНБО Олександр Турчинов заявляє, що з українського законодавства потрібно прибрати термін "гендер", повернутися до терміну "чоловічий і жіночий підлогу" і розвивати повноцінну сім'ю", щоб захистити Україну від руйнування і морального занепаду. Про це він заявив на засіданні IV Всеукраїнського Форуму Сім'ї 1 березня.

"Як можна зберегти нашу країну, наш народ від руйнування, деморалізації, аморального розпаду? Для цього є тільки один історичний досвід – будувати країну на вічні євангельські цінності. Тільки цей шлях єдино можливий для величі і процвітання", - сказав Турчинов.

Нагадаємо, Шарліз Терон публічно зізналася, що виховує сина, як дочка.

Як повідомляв Знай.uа ще одна європейська країна визнала нейтральний пол.

Знай.uа писав Кайлі Дженнер судиться з батьком-трансгендером.