Спідниця – це та річ, яка ідентифікує жінку, дарує їй упевненість у своїй красі та просто піднімає настрій. А з приходом весни виникає потреба в обновках. Дізнайтеся від дизайнерів, які спідниці будуть модними цієї весни.

Плісировані

Граційні плісировки міді-довжини тримаються у тренді вже кілька сезонів поспіль. Вони дуже універсальні і з ними можна створювати найрізноманітніші образи, підбираючи як досить грубий кардиган, так і коротки топ. Крім того, взуття можна обрати як туфлі-човники, так і кеди.

Спідниця-олівець

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Сьогодні це вже не предмет гардеробу виключно ділового стилю. Спідниця-олівець буде актуальна цієї весни в повсякденних образах. Вона буде красиво виглядати ввечері з підборами, і вдень - з кросівками та водолазкою.

Шкіряна спідниця

Класика не старіє. Модна річ зими плавно переходить у весняний лук, тому не поспішай ховати її подалі разом із зимовими речами в шафу. Весно 2019 ця річ буде , як ніколи актуальною. Майже у всіх колекціях представлені оригінальні шкіряні спідниці, які можна носити практично під все на світі!

Яскравий принт

Модні принти 2019 поширюють не лише на сукні. Як ніколи вони будуть вдалими і на спідницях. Можна носити їх з однотонними блузами та водолазками. Анімалістичні принти продовжують кочувати із сезону в сезон. Ще актуальними будуть яскраві забарвлення в стилі поп-арт.

Прозорі спідниці

Цей тренд не для сором'язливих. Спідниці, які спокусливо відкривають, і одночасно приховують ноги, ці спідниці будуть дуже стильно виглядати навесні. Щоб не виглядати вульгарною у такій спідниці, найкраще їх носити з видовженими блузами або піджаками та шортами.

Нагадаємо, який манікюр буде модним на весняні свята.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, астрологи розповіли, який манікюр може принести удачу.

Раніше портал Знай.ua писав, що ці секс-тренди врятують шлюб, який тріщить по швах.

Дивіться: Що буде модним у 2019