У сексі є мода, як і в кольорі або одязі, гарячі тренди будуть цікаві як новачкам, так і секс-гуру, які вважають, що їм уже нема чого вчитися. Їм також слід прокачати свої вміння.

Про це повідомляють ЗМІ.

1. "НІ!" - обмеження одним партнером

Ідея не може похвалитися новизною, але зараз до неї ставляться спокійніше, ніж будь-коли.

2. Секс-манекени

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Вони вже дуже сильно вдосконалюютьсяч та вже неймовірно сході на реальни людей.

3. Інтимні іграшки для чоловіків

В цьому році чоловіки повинні дуже добре розважитися і не стануть нудьгувати в сексуальному плані. У них будуть власні помічники.

4. Технології майбутнього

Вчені хочуть "навчити" інтимні-іграшки адаптуватися під кожного користувача. І це геніально.

5. Фемінізм

Жінка, нарешті, починає розуміти, що людина - не центр світу, і від нього не залежить жіноче щастя. Фахівці наводять статистику, за якою можна судити, що вік вступу в шлюб змістився з 22 років до 30 і далі, а деякі взагалі можуть так і не вийти заміж за власним бажанням.

Разом з тим варто відзначити, що математика для древніх китайців була головним інструментом для проектування і зведення Великої китайської стіни довжиною майже 9000 км, покликаної захистити зростаючу імперію від ворогів.

Тому і життя імператорського палацу була підпорядкована цифрам та числам. Так, наприклад, радники імператора придумали, як гарантувати те, що імператор за певний період часу не залишить без уваги ні одну з наложниць свого гарему.

Математики склали графік ночей, який був заснований на формулах геометричній прогресії. Кожна наступна група жінок за чисельністю в три рази перевершувала попередню.

Згідно з легендою, за 15 ночей імператор повинен був провести ніч з 121 жінкою його гарему, а саме: з імператрицею, трьома старшими жінками, дев'ятьма іншими дружинами, 27 наложницями, 81 рабинею.

Перша ніч, природно, була за імператрицею. Наступну ніч імператор повинен був провести з трьома старшими жінками.

Третя ніч — для дев'яти інших дружин. Наступні три ночі імператор проводив з 27 наложницями — кожну ніч до нього приходили дев'ять наложниць. Решту ночей імператор проводив з рабинями — щоночі також до нього приходили дев'ять рабинь.

Нагадаємо, Меган Маркл підірвала Нью-Йорк грандіозною вечіркою.

Як повідомляв "Знай.ua", пенсіонерка витратила більше мільйона та відкрила будинок для змій.

Також "Знай.ua" писав, що секрет схуднення Кейт Міддлтон може змінити ваше життя.

Жива секс-іграшка: батьки із 2 років використовували свою доньку для знімань порно