Якщо герцогині Кембриджській Кейт Міддлтон знадобиться в короткий термін повернутися в прекрасну фізичну форму, вона зупиняє свій вибір на дієті Дюкана. Саме ця дієта вже тричі допомогла жінці вдосконалити фігуру після пологів.

Джерела розповідають, що сніданок Кейт Міддлтон складається зі смузі з шпинату, порошку мате, салату, коріандру, чорниці і спіруліна. Також Кейт охоче включає в меню свіжі овочі і фрукти, а також страви з корисних жирів і пісних білків.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

Головне правило харчування герцогині - їсти часто і просту їжу.

Герцогиня Кейт також не нехтує спортом. У неї немає особистого тренера. Але це не заважає їй щодня займатися кардіотренуванням, бігом і робити вправи з гантелями. Її найулюбленіша вправа - планка в різних варіаціях: для бічних м'язів живота, преса спини.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Міддлтон обажает йогу. Ну і, звичайно, як і багато представників англійського дворянства займається верховою їздою, тенісом і гольфом.

Кейт Миддлтон
Кейт Миддлтон

Нагадаємо, що американські виконавці Бейонсе і Jay-Z записали відеозвернення, перетворивши Меган Маркл на Мону Лізу.

У середу, 20 лютого, в Лондоні відбулася церемонія нагородження престижної премії BRIT Awards. На заході з'явилося багато світових знаменитостей, але зірковій парочці Бейонсе і Jay-Z не вдалося прилетіти за статуетки. Вони отримали нагороду Best International Group (Краща міжнародна група) і записали відео, в якому висловили слова подяки з приводу перемоги.

Меган Маркл
Меган Маркл

Відповідне відео з'явилося в Instagram Бейонсе. На кадрах зіркове подружжя пародіює їх спільний кліп "Apes**t The Carters", де, в одній зі сцен, вони стоять на тлі Мони Лізи в Луврі. Правда, цього разу на картині да Вінчі з'явилася... Меган Маркл.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл знову з'явиться на великому екрані.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали виставу про Чарльза Дарвіна. Герцогиня Сесекська вирішила повторити успіх виходу Кейт Міддлтон на врученні премій BAFTA і теж вбралася в повністю білий лук.