Гороскоп на тиждень Овен

Цього тижня астрологи радять навчитися довіряти людям і прислухатися до інтуїції. Для зміцнення стосунків з родичами частіше проводите час з ними. Ви зрозумієте, що заважає рухатися вперед.

Гороскоп на тиждень Телець

Цього тижня все буде йти до вас поступово. На вас чекає вдале завершення розпочатих справ. Це додасть впевненості у власних силах. Ігноруйте поради людей, яких запідозрили в нещирості.

Гороскоп на тиждень Близнюки

Цього тижня на вас чекають вигідні пропозиції і корисні знайомства. Ви можете засмучуватися через дрібниці. Це завадить об'єктивно оцінити, що відбувається, збільшить ризик помилкових рішень.

Гороскоп на тиждень Рак

Цього тижня посилиться конфронтація з діловими партнерами, всі взаємні претензії і образи будуть висловлені в обличчя. Пора наводити порядок у думках і справах. Є небезпека звернути на слизьку доріжку.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Гороскоп на тиждень Лев

Цього тижня вам не захочеться зупинятися на досягнутому. Однак ваші дії повинні бути добре продумані, інакше залишитеся в програші. Задовольняйтеся роллю простого спостерігача.

Гороскоп на тиждень Діва

Цього тижня займіться вирішенням поточних невідкладних завдань. Цьому спробують перешкодити старі знайомі. Проявіть терпіння і дійте незалежно від їх "допомоги". Тоді все вийде.

Гороскоп на тиждень Терези

Цього тижня ви знайдете впевненість в собі. Удача посміхнеться, якщо правильно заздалегідь спланувати всі справи. Вас будуть намагатися втягнути в авантюру, але прислухайтеся до інтуїції.

Гороскоп на тиждень Скорпіон

Цього тижня ви опинитеся в центрі уваги. Нові обов'язки спричинять за собою заздрість колег. У той же час новий статус дозволить вам стабілізувати матеріальне становище.

Гороскоп на тиждень Стрілець

Цього тижня необережно сказане слово може нашкодити відносинам з діловими партнерами. Тримайте себе в руках. Буде перевірка на міцність відносин зі старими знайомими.

Гороскоп на тиждень Козеріг

Цього тижня всі ваші зусилля не будуть марними. У вашому житті настала біла смуга. Нові знайомства обіцяють стабільність і допоможуть у вирішенні проблем. Вдалими будуть будь-які поїздки.

Гороскоп на тиждень Водолій

Цього тижня ви відчуєте втому. Складні питання вдасться вирішити за умови, що позбудетеся сумнівів і страхів. Гроші, на які ви розраховували, можуть пройти повз.

Гороскоп на тиждень Риби

Цього тижня не варто сподіватися, що зміни на краще відбудуться без вашої активної участі. Зберіться з думками і чітко розставте пріоритети. Не зупиняйтеся на півдорозі.