Весна на порозі, отже, варто поповнити свій гардероб новими трендами і новими неймовірними сукнями. Повідомляє Clutch.

Нескінченна жіночність і відверта сексуальність, волани і пір'я, шкіра і шифон, вишукані мережива і блиск паєток – сукні весна-2019 надзвичайно різноманітні, але однаково гарні!

Романтика

Сукні, які асоціюються з романтичним стилем, як правило, середньої довжини, мають приталений силует, зазвичай квітковий орнамент і асиметричний крій. У новому сезоні легкі сукні стануть головними героями весняного гардероба.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Стилісти рекомендують звернути увагу на повітряні тканини і пастельні відтінки.

Мереживо, яке останні кілька сезонів не часто зустрічалося на подіумах, також у новому сезоні повертається в парі з незвичайним кроєм і яскравими квітами.

Горох

В новому сезоні цей принт знову в моді! Сукні можуть бути і великий і дрібний горох, чорний на білому тлі або навпаки.

Фасони: від міні з глибоким декольте до максі з вирізами на талії – стилісти радять експериментувати.

Всі відтінки бежевого

Весна – це свіжість, а легкі пастельні відтінки її вірні супутники. Бежевий навесні – самий ідеальний колір для комбінації з іншими відтінками.

Можна поєднувати їх між собою: пісочний, карамельні і охристі відтінки в одному образі виглядають неймовірно стильно.

Плісе

Якщо в твоєму гардеробі ще немає жодної плісированої сукні, то цієї весни ти обов'язково повинна заповнити цей пробіл.

В цьому сезоні плісировка тріумфально повернулася на подіуми і щільно зміцнила свої позиції.

Сукні-тістечка

Популярність інфантильного і романтичного стилю психологи пояснюють бажанням модниць втекти від реальних щоденних проблем. Для тих, хто любить стиль "Барбі".

Сукні-тістечка зі складносурядними кроєм, всілякими драпіровками і яскравими колірними рішеннями знову на піку популярності. Банти і рюші не залишаться непоміченими на будь-якій модній вечірці.

Нагадаємо, носити кілька браслетів в поєднанні з гламурними годинниками на одній руці – модний тренд 2019 року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 1 лютого, пройшов перший день Ukrainian Fashion Week. Лілія Пустовіт стала першою, хто показала свою колекцію. Після цього гості насолоджувалися шоу від Elena Burenina, A. M. G, Finch і багатьох інших.

Також "Знай.uа" писав, сумка – аксесуар не тільки і не стільки функціональний, скільки декоративний. На ній лежить величезна відповідальність; завершувати образ і створювати відчуття цілісності і завершеності.