Ось ви плачете, що немає чоловіків. А чи вмієте ви бути з таким чоловіком, про якого мрієте? Психологи розповіли про головні проблеми жінок, які намагаються змусити чоловіків бути більш відповідальними та терпіти примхи своїх половинок.

Лист для жінок

Зазвичай питання лише в тому, як довго вона зуміє прикидатися, щоб прибрати його до рук. Зазвичай терпіння не вистачає, і альянс з героєм терпить крах.

Ті з нас, хто вибирає жити з "алкоголіком", "невдахою" або "дурнем", заздалегідь переконані в своїй могутності і чоловічий немічності і просто шукають цьому підтвердження.

Нещасливі союзи, як правило - це династії

Ті з нас, хто вступає в союз з сильним чоловіком, сподіваючись його змінити, зламати, підкорити, позбавлені головного жіночого задоволення – підкорятися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але саме це є одним з факторів щасливого шлюбу. Жінка, яка вміє підкорятися, ще раз доводить чоловік його значимість та силу.

Крім того, за словами психологів, вміння коритися представникам сильної половини людства, закладено у нас в крові.

Вимагання прав і палаюча хата не передбачені природою як основний варіант жіночої поведінки, а то, що жінка на все здатна – так це страхувальні пояси у разі потреби.

Сьогодні ми не визнаємо за чоловіками права на лідерство

Ми не визнаємо за ними навіть права на вибір. На будь-який вибір. Нехай буде по-моєму, бути по-моєму вели – і стара з розбитим коритом, і дівчинка з семицвєтік весь час вибирають, вибирають, наполегливо хочуть, вказуют і підтискають губи.

Відповідальність за владу

Ви хочете, щоб чоловік взяв на себе відповідальність? Потрібно дати своєму чоловіку більше влади. Варто поступатися та не "кудахкати" зайвий раз. Чоловік разом з цією владою візьме на себе й більше відповідальності.

І пам'ятайте, чоловік несе відповідальність за добробут родини, за дружину та дітей, а жінка - за те, щоб у вашому домі чоловіку було добре.

Не робіть із синів інвалідів вольового і фізичного фронту

Мами вгодованих дев’ятирічних хлопчиків, що несуть за ними їх рюкзаки, що відкривають перед ними двері, які оспорюють при синові думку свого чоловіка – ось ваша головна помилка у вихованні майбутнього главу сім'ї. Якщо не дати підлітку права вибору та самостійного прийняття рішень, це може вплинути на його стосунки з жінками у майбутньоу. Чоловік має бути чоловіком, навіть якщо ви його носите ще на руках.

Нагадаємо, стало відомо, чому жінки скоро залишаться без чоловічої уваги.

Як повідомляв портал Знай.ua, Валерій Меладзе втрапив у скандал з дружиною, яка розіграла сцену прямо на публіці.

Також Знай.ua писав про те, що Максим Галкін зізнався, яка Алла Пугачова вдома та чим вона відрізняється від Примадонни на сцені.