Гороскоп на 12 березня Овен

Щоб в майбутньому у вас були приємні сюрпризи, треба сьогодні зробити щось безкорисливо. Хоча повернеться вам це і не відразу.

Гороскоп на 12 березня Телець

Проведіть ранок з приємними людьми. Бесіда з ними принесе безліч цікавих ідей, які варто здійснити в майбутньому.

Гороскоп на 12 березня Близнюки

Сьогодні дивний день, коли у вас вийде поєднувати одночасно і роботу, і задоволення. Таке поєднання приносить цікаві плоди.

Гороскоп на 12 березня Рак

Сьогодні всі рішення вам доведеться прийматися не думаючи, в останню хвилину. Якщо ви не любитель таких вправ, то підготуйте можливі рішення заздалегідь.

Гороскоп на 12 березня Лев

Ви будете на самоті або з компанією, все одно засумуєте за друзям. Зателефонуйте їм, адже вони теж чекають від вас вісток.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Гороскоп на 12 березня Діва

Не сумнівайтеся у своїй правоті, якщо послухаєте інших людей, то можете накоїти безліч дурниць. А потім розгрібати все це вам, а не їм.

Гороскоп на 12 березня Терези

Краще вам сьогодні нічого не змінювати в житті, а навчитися іншій корисній якості – приймати світ таким, яким він є. Знайдете багато хорошого.

Гороскоп на 12 березня Скорпіон

Сьогодні вам доведеться зв'язати воєдино масу дрібних подробиць перш, ніж ви почнете хоч що-небудь розуміти в тому, що відбувається. Велика ймовірність стати об'єктом не надто розумного розіграшу, будьте уважніше.

Гороскоп на 12 березня Стрілець

В цей день вам треба зайнятися своїм здоров'ям, тому що в найближчі дні у вас не буде на це часу. А організм не може витримати.

Гороскоп на 12 березня Козеріг

Проблем у вас буде багато, але дрібних. Рухайтеся поступово, щоб вони не збили вас з наміченого курсу.

Гороскоп на 12 березня Водолій

Сьогодні вам знадобиться хороший співрозмовник, але говорити будете ви, його завдання – вислуховувати і піддакувати.

Гороскоп на 12 березня Риби

Сьогодні вам доведеться багато говорити, втішаючи когось або наставляючи на шлях істинний. Існує небезпека, що ви захопитеся.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 11.03 - 17.03