Низка пліток і насмішок, яка крутиться навколо Дональда Трампа тепер торкнулася і його дружини. У ці вихідні подружня пара разом зі своїм сином Берроном відвідали Алабаму. Там пронеслось торнадо, яке принесло багато руйнувань, а Доналд з родиною приїхали поспілкуватися з місцевим населенням і запитати про допомогу, яка необхідна жителям, повідомляє канал 24.

Але цей візит породив і чималі чутки навколо президентського подружжя, адже користувачі соцмереж виявили, що Меланія не завжди була поруч зі своїм чоловіком і її заміняла двійник. Користувачі навіть створили хештег #FakeMelania під яким стали публікувати не тільки докази існування двійника, але й свою особисту "народну творчість".

На думку допитливих шерлоків, тільки на фото з сином позує справжня Меланія, а далі її замінює двійник. Крім того, користувачі також опублікували фото помічниці Меланії, з якою вони надто схожі. Їх відрізняє тільки те, що дружина Трампа трохи вища. Двійника видає й те, що у неї немає тих манер, які присутні у Меланії.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У зв'язку з цими "знахідками" американці запустили цілий флешмоб, створюючи меми, де замість обличчя Меланії фотошоплять обличчя таких відомих особистостей, як Майкл Джексон, Стів Тайлер і навіть Володимир Путін.

Нагадаємо, що дружина Президента США кардинально змінила імідж, чим сховала в небуття всю розкіш.
Раніше, Знай.ua повідомляв про те, що дороге серцю і кишені Дональда Трампа: золоті батони з унітазами і поруч не стояли.
Також, портал Знай.ua писав, що у Трампа пояснили, навіщо дипломат привіз в Росію бомбу.