Всі ми знаємо, що світові політики мають нескінченну кількість перемог в загашнику. А про їх матеріальних статках можна тільки мріяти простому смертному. Про скандального політика Дональда Трампа відомо вже практично все. Так чому б і не дізнатися про найдорожчі речі, якими він володіє?

7. Mercedes-Benz SLR McLaren – $ 445 000

Зрозуміло, що це не найдорожча річ Трампа, але цей автомобіль був одним з найкращих для свого часу (2003 рік). "Іграшка" є дуже потужною, зрештою, як і всі інші автомобілі президента.

Mercedes-Benz SLR McLaren

6. Rolls-Royce Phantom – понад $ 500 000.

По машині на кожен настрій має глава США. Цей автомобіль був створено у спробі створити "краще авто в світі". І, звичайно ж, найкраще повинно бути у Дональда. Автомобіль уособлює в собі всю розкіш життя Трампа.

Rolls-Royce Phantom

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

5. Вертоліт Sikorsky S-76 – $ 7 млн.

Ще одна "іграшка" Трампа. Вертоліт був показаний на каналі CNBC у програмі «Таємна життя надбагатих» в епізоді з помітною назвою “Прокачати мій чоппер».

Вертоліт Sikorsky S-76

4. Сайд-проекти під брендом «Трамп» — $ 14 млн.

Трамп має велику кількість сторонніх проектів, які ходять під егідою Організації Трампа і не входять у сферу нерухомості. Ліцензійні угоди дозволяють використовувати ім'я Трампа для різних компаній. Це доводить, що бренд "Трамп" широко поширений і дозволяє заробляти його власнику кругленькі суми.

3. Mar-A-Lago, курорт/клубний готель – $ 150 млн.

Це є місцем, де Президент США іноді коротає свої вихідні чи відпустку. Але, перебуваючи в такому готелі, хіба можна назвати життя коротанням? До речі, саме тут проходило весілля Дональда і Меланії.

2. Башта Трампа на Манхеттені – $ 371 млн.

Трамп любить висотні будівлі і у нього їх є кілька. Конкретно ця висотка є телезіркою, так як засвітилася в третій частині фільму про Бетмена. Що примітно, так це те, що Трамп не любить мігрантів, але для спорудження цієї будівлі було залучено близько 200 польських мігрантів.

1. Організація Трампа (Realty +) — $ 3.9 млрд.

Організація є дітищем Трампа, де він - генеральний директор. Компанія контролює такі сфери як нерухомість, готелі, гольф-клуби і т. д.

Крім усього цього Дональд Трамп так само володіє шоу The Apprentice, будівлею на Амерікас авеню, будівлею на Уолл Стріт та ще незліченною кількістю активів. Чого тільки варта його книга «The Art of the Deal», яка була продана в обсязі більше мільйона копій.

Нагадаємо, Дональд Трамп змусив главу Apple змінити прізвище.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Трамп дуже жваво відреагував на арешт Манафорта.

Також, портал Знай.ua писав про найбільшу фобію Путіна, яку випустив американський президент.