Вчора в США пройшло засідання Консультативної ради з кадрової політики, на якому в тому числі були присутні Дональд Трамп і глава Apple Тім Кук. Це засідання вже увійшло в історію, так як президент США явно помилково назвав главу купертинців Тімом Эпплом (Tim Apple).

Правда, є ймовірність, що Трамп таким чином жартує, так як у минулому році він помилився рівно таким же чином, назвавши директора компанії Lockheed Martin Мериллин Хьюсон (Marillyn Hewson) Мериллин Локхід. Але, швидше за все, справа все-таки не в почутті гумору президента США.

Під час засідання Тім Кук ніяк не відреагував на таку обмовку, але, мабуть, зазначивши, який галас піднявся в Мережі у зв'язку з ситуацією, глава Apple вирішив підіграти і змінив своє ім'я в Twitter.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що стосується жартів з приводу такого казусу, в Мережі, наприклад, вирішили припустити, як Трамп назве інших відомих людей на технологічному ринку.

Раніше повідомлялося, що в Палаті представників Конгресу США представники демократичної партії вимагають від Білого дому забезпечити повний доступ до документів по контактам президентів Російської Федерації Володимира Путіна і Сполучених штатів Америки Дональда Трампа.

Про це стало відомо завдяки повідомленням авторитетного видання The Washington Times.

За інформацією журналістів, листа з відповідною вимогою надіслали голови комітетів по розвідці і нагляду (Адам Шифф), міжнародних справ (Елліот Енгель) та урядової реформи (Еллайджою Каммінгс).

Так, голови комітетів у листі повідомили про намір перевірити заяви ЗМІ про те, що Трамп нібито намагається приховати деталі переговорів з Путіним.

Нагадаємо, укладені хитро "розводять" українців: потрапити на гачок може кожен.

Як повідомляв Знай.uа, Трамп випустив найбільшу фобію Путіна: потужне відео.

Знай.uа писав, Донбас перелякав Путіна до смерті: зброя і гроші на руках, назріває бунт.