24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі в номері готелю в Буковелі. Схоже, до 8 березня чоловік повіз Альону в гори. На фотографії модель позує в рожевій білизні – трусиках бікіні і коротенькому топіку на бретельках, який ледь прикриває її величезні силіконові груди. Її волосся зібране в пучок на потилиці, на її обличчі легкий макіяж, а на вухах пухнасті теплі навушники рожевого кольору.

При цьому модель демонструє дуже худий "висушений" живіт і розповідає про те, що сильно схудла після того, як отруїлася рибою. Крім того, Альона запитує у фоловерів, як повернути свою вагу, якщо не може нічого їсти. "Дівчатка, ніщо так не сприяє схудненню, як отруєння рибою (жарт). А якщо серйозно, то я дуже "висохла" після того як траванулась. Такий сухий живіт як ніколи. А тепер питання... Як повернути назад свою вагу, якщо у мене зовсім пропав апетит, і я не можу дивитися на рибу, а м'ясо я взагалі не їм", - написала Омович у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла. Інші ж намагаються щось порадити Альоні з приводу набору ваги.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.