Легенди про страшних бугименів розповідають в США і Канаді, а також у Великобританії. Мешкають в шафах монстри ось вже багато десятиліть є основним джерелом страху у багатьох дітей.

Суворі батьки іноді лякають своїх неслухняних дітей тим, що до них вночі прийде це страховисько, вилізе з шафи або з-під ліжка. Звичайно, переважна більшість цих страшилок всього лише вигадка.

Проте, деколи ці істоти зустрічаються насправді.

Так очевидець з Ньюфаундленда (Канада) повідав історію, яка сталася ще в 1960-х роках, коли він був дитиною. 9-річний хлопчик його мама, три сестри й бабуся з дідусем жили в одному будинку на вулиці Blackmarsh Road. Це місце мало погану славу, тут нерідко бачили привидів.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Сам він привидів не бачив, але щось жило в шафі для верхнього одягу у вітальні.

"В будинку було мало місця і іноді я спав на канапі у вітальні поруч з шафою і каміном. Кожну ніч, коли я ночував у вітальні, мене будили незрозумілі розмови, що йдуть з глибин шафи. Там наче розмовляло 6-7 осіб. Я зараз не пам'ятаю жодного слова з їх бурмотіння, але в ті роки я все чув дуже виразно. Я розповідав про це мамі, але вона звинувачувала мою уяву. Пізніше, коли я вже став дорослим, я дізнався, що моя бабуся теж чула ці голоси з шафи. І їй навіть вдалося якось припинити їх чути, коли вона голосно молилася".

Наступна історія більш свіжа датована 2005 роком. Мати-одиначка з сином переїхала в двокімнатний будинок і в першу ж ніч її син поскаржився на те, що "щось чипало його ноги".

Мати вирішила лягти спати разом з сином, щоб він нічого не боявся. Однак, вона навіть не здогадувалася, що тієї ночі заснути не вийде.

"Двері в нашу спальню розкрилася сама собою і тут же знову закрилася. Потім це сталося ще кілька разів, перш ніж я встала і включила світло. На наступну ніч мій син був так сильно переляканий через "примару в туалеті", що втратив свідомість на 20 хвилин. Коли він прийшов в себе, то нічого не пам'ятав про побачене ним. На наступну ніч він знову ліг зі мною і серед ночі я прокинулася від того, що невидима сила тягнула мене від ліжка до шафі. Я кричала, але син не прокидався! Пізніше родичі сказали нам, що це місце має погану ауру, що тут їм вчуваються якісь голоси. Через 28 днів перебування в новому домі з нами спав мій юний племінник. Посеред ночі він прокинувся від крику і побачив, що шафа відкрита, а звідти доноситься звук, схожий на жіночий вереск. Я потім знайшла людей, які жили в цьому будинку до нас і вони говорили, що бачили тут примар. На жаль, у нас не було грошей на переїзд і ми застрягли в цьому жахливому місці надовго. Зараз моєму синові вже 15 років і він так загартований, що його вже нічим не злякаєш".

Остання історія найстрашніша. Її розповіла дівчина, яка побажала залишитися анонімом.

Одного разу ввечері вона з мамою сиділа у вітальні і дивилася телевізор. Батько дівчини раніше відправився спати. І раптом вони почули гучний крик батька.

Обидві кинулися нагору і насамперед зіткнулися з тим, що двері зачинені. Однак, в цій двері взагалі не було замків і засувок.

Коли вони нарешті зуміли відкрити двері, вони з жахом побачили, що чоловік висить у повітрі. Через кілька секунд щось ніби кинуло чоловіка об підлогу. Сім'я швидше намагалася втекти з кімнати.

Груди у батька були сильно расцарапані, немов напав дикий звір. Він лише повторював "Диявол! Диявол хотів мене забрати!". Коли він перебував у спальні, то почув із стінної шафи чоловічий голос. Коли він підійшов, звідти вискочило щось темне і накинулось на нього.

"Після цього ми всі троє піднялися знову в спальню, підійшли до шафи і відкрили дверцята. І ми побачили там темну постать людини. Він стояв витягнувшись у стінки і склав навхрест руки на грудях. Він був зовсім чорний, з довгими кігтями на пальцях і крилами за спиною. Істота здавалася сплячою".

Дівчина не вказує, що було після того, як її батьки і вона побачили цю істоту в шафі, але потім вона описує, що через кілька днів ця істота з'явилася до неї.

"Після перегляду телевізора я пішла до себе в кімнату і побачила там його. Він стояв посередині кімнати і поманив мене пальцем. У нього були червонувато-жовті очі і я так налякалася, що не могла поворухнутися. Тоді я закричала, але мої батьки, хоч і були неподалік, немов мене не почули. А потім ця істота підійшла до мене зовсім близько і поцілувала мене в голову і шию. Потім вона пішла. Більше я його не бачила і ми ніколи про нього не говоримо в сім'ї, але іноді в темряві я відчуваю, що він поруч".

Нагадаємо, кілька історій, коли діти зустрічали під своїми ліжками щось реально існуюче.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота з крилами за спиною намагався забрати хлопчика.