Більшість страхів обертаються навколо чогось моторошного, що ховається в темряві. Це можуть бути монстри в шафі, під ліжком, за дверима, в підвалі і так далі.

Є кілька історій, коли діти зустрічали під своїми ліжками щось реально існуюче.

Так один з користувачів сайту Reddit поділився спогадами.

Коли йому було 5 років його сім'я жила в дешевій квартирі в неблагополучному районі. Одного разу вночі він раптом почув під своїм ліжком незвичайні звуки. Вони настільки його налякали, що він втік спати в кімнату батьків. На наступну ніч все повторилося.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"На другу ніч я вже знав, що там, під моїм ліжком, сидить монстр. Але дорослі не вірять дітям, тому що вони міркують за законами логіки. Батьки прийшли в мою кімнату, перевірили під ліжком і навіть розіграли жарт, ніби хтось хапає мене знизу за ноги. Вони сказали, що там немає ніяких монстрів. Але я продовжував наполягати, що це не так і тоді вони почали дратуватися. Мама була вагітна і вона сказала, що дуже втомилася і не хоче більше чути про це, а батько був трохи більш терплячим, але після декількох днів він теж розсердився і вже відмовлявся приходити в мою кімнату, коли я знову кричав, що там під ліжком монстр. Більше того, мені було сказано, що мене "відведуть до лікаря", якщо я не припиню говорити про монстрів".

Проте, шум під ліжком не йшов і він переслідував хлопчика кожну ніч.

За його словами, спочатку звуки походили на слабкий плач, а потім ридання наростали. Після з'являлися звуки кроків, гучні й нерівні, які йдуть кудись з кімнати.

"Скрип дверей і тонкий плачучий дитячий голос благав "Ні, тату, будь ласка, не сьогодні", а потім я чув грубий голос "Заткнися". Це був голос монстра і більше він нічого не говорив".

Наступній нашій героїні було 12 років і в їх будинку жила кішка, у якої на нашийнику був бубонець. Коли кішка гуляла будинком, було чути дзвін бубонця.

"Я спала на розкладному дивані і одного вечора, як зазвичай розклала його, потім вимкнула світло і лягла. І раптом я почула шум. Це було так, немов хтось лежав прямо піді мною і шумно дихав. Це був справжній звук дихання. Спочатку я вирішила, що мені просто ввижається перед сном або я чую своє власне дихання. Тоді я затримала своє дихання і тут же ще ясніше почула чуже і дуже важкий. Я завмерла від страху, але тут же вирішила, що це наша кішка. І практично тут же я почула дзвін бубонця кішка, він йшов далеко і звідкись знизу, мабуть з першого поверху. Це мене налякало ще більше, так що я навіть не пам'ятаю, як провела залишок ночі. На наступний ранок я оглянула все під своїм диваном, але там було порожньо".

Іншу історію, що відбулася в 2007 році, на сайті True Ghost Tales розповіла дівчина, яка жила одна в квартирі з привидами. Вони давали про себе знати літаючими вогниками, а собака часто гавкав на порожнє місце. Та це був лише початок.

Одного разу вона прокинулася з відчуттям, що щось сиділо на ній зверху і висмоктувала з неї енергію. Вона почувала себе зовсім виснаженою.

Через деякий час вона також прокинулася вночі і на цей раз з відчуттям, що хтось до неї знову прийде. Так і виявилося. З під її ліжка раптом вилізло дивна істота, схожа на тінь.

"Воно було розміром з звичайної людини, але було повністю чорним і немов одягненим у плащ з капюшоном. Мені це нагадало то як зображують Смерть. При цьому воно було напівпрозорим".

В якийсь момент дівчина побачила на його "обличчі" яскраво-помаранчеві очі і щось немов воткнуло палицю в районі шиї.

"Ця річ "застрягла" в мені і потім почала вібрувати немов від електрики. Я відчула, як моє тіло втискає в матрац і звук вібрації став більш гучним. В якийсь момент мені стало так погано, що я ледве не задихнулася і тоді воно щось нерозбірливо сказало. Його голос був дуже злим і я ніколи його не забуду".

Нагадаємо, одного разу чоловік, житель Техасу (США), вирішив прогулятися лісом, який розташовувався по сусідству з будинком. Так звичайна прогулянка перетворилася на епізод з фільмів жаху.

Як повідомляв портал "Знай.uа", невідома істота тримала в страху ціле село Ла-С'єрра в передмісті Пуерто-Нарі, Колумбія.

Також "Знай.uа" писав, хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.