Пол Беглі і Стів Денун – американські вчені з прекрасною репутацією. Вони відомі як фахівці з теорій змови, загадок космосу і розшифровкою пророчих передбачень.

Експерти повідомили, що з ними зв'язався чоловік, який представився співробітником космічного агентства NASA, і вручив флешку. Він розповів, що на цьому носії містяться секретний файли. В них ховається інформація щодо таємничої Планети Х. Вона є актуальною, адже NASA отримала відомості зовсім недавно. Фахівці повідомили, що на носії були виявлені знімки смертоносної Нібіру, яка наближається до Землі. Фотографії зроблені міжпланетним телескопом.

Виявилося, що таємнича планета ховається за Сонцем, і її дуже складно розгледіти. Лише система складних фільтрів здатна відкрити завісу таємниці і дозволить стежити за небесним тілом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Ще в одному файлі були виявлені дані, які агентство ретельно охороняє. Підлогу Беглі і Стів Денун чекають, поки співробітники NASA передадуть їм пароль. Тільки з його допомогою можна відкрити неймовірно важливу інформацію.

На їх думку, тут зібрана вся інформація про планету, яка загрожує знищенням всього живого на Землі.

Також зазначено, що Нібіру імовірно атакує Землю в травні 2019 року. Уфологи переконані, що люди відчують, коли вбивча планета наблизиться. Кількість природних катастроф істотно зросте. Точно не відомо, хто саме злив інформацію.

Раніше портал "Знай.uа" писав: пророцтво Ньютона про кінець світу переверне ваше життя назавжди, названа дата

Як повідомляв "Знай.uа" Бог використовує Нібіру і влаштує ще один всесвітній потоп

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу. Інопланетяни повідомили координати кораблям, які незабаром повинні прилетіти на нашу планету