Мешканка містечка Уоуконда, штат Іллінойс (США) на ім'я Пола стала очевидцем двох аномальних явищ, пов'язаних з прибульцями. Про це стало відомо на паранормальному сайті Singular Fortean Society.

Її будинок знаходився неподалік від заповідника Lakewood Forest Preserve.

Перша пригода сталася 20 квітня 2014 року. Було 11 годин ранку. Жінка сиділа біля вікна у своїй спальні і побачила незвичайний промінь світла, що спускається з неба.

Це явище тривало близько 15-20 секунд і протягом цього часу промінь рухався дуже повільно. Він був помаранчево-золотистого кольору і виходив з якоїсь точки в просторі, при цьому майже не освітлював будинку і дорогу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

промінь Зник раптово, як і з'явився, він немов втягнувся назад в невидиму точку, видавши при цьому невеликий невиразний шум.

Пола була в шоці від побаченого, в її голові крутилися думки ніби цей світ бачив її і спостерігав за нею.

Через два роки, в 2016 році, в той же день 20 квітня близько 6 години ранку Пола виносила сміття і раптом щось на вулиці привернуло її увагу.

Це щось, через дорогу від неї, стояло згорбившись - це був високий чорний гуманоїд з крилами. Голова і верхня частина тіла були покриті таким же чорним волоссям. Крила за спиною були великі і шкірясті і істота частково обгорнула їх навколо свого тіла. На вигляд істота була більше 2 м у висоту.

Жінка помітила, що прибулець кульгає. При цьому істота видавала стогнучі звуки.

Однак, Пола виразно відчувала – від цієї істоти не варто чекати нічого хорошого. Жінка кинулася бігти, але коли обернулася назад воно вже кудись зникло.

За словами Поли, вона опитала кількох сусідів, але ніхто нічого дивного не бачив. І лише один з сусідів прийняв її розповідь з усією серйозністю.

"Я не знаю, що це було, але я бачила це".

Нагадаємо, моторошна істота з крилами за спиною намагалася забрати хлопчика.

Як повідомляв портал "Знай.uа" десь у Нікарагуа зняли страшне відео з дивною крилатою істотою. Ролик з'явився на уфологічному ютуб-каналі "Ovnis vs Ufos".

Також "Знай.uа" писав, камера спостереження зняла інопланетянина біля "Макдональдса". В Мережі опублікували фотографію, де зображено передбачуваний прибулець, який наблизився до припаркованого автомобіля.