Працівник відомого пивоварного Будинку Дел Хол протягом 46 днів зібрався вживати лише пиво і воду. 6 березня він перестав харчуватися, і переконаний, що в такому ритмі протримається до Великодня. Цьогоріч Католицька церква відзначає 21 квітня.

За словами чоловіка, на такий "подвиг" його надихнув приклад папських ченців з монастиря під Мюнхеном, які на початку XVII століття з дозволу курфюрста Баварії стали готувати тільки ситне пиво, міцність якого перевищувала 12 градусів — доппельбок. Весь Великий піст ченці харчувалися лише ним.

Проте в раціон американця буде входити не тільки доппельбок.

"Я буду пити пиво всіх сортів". говорить Справ Хол

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хол готовий регулярно відвідувати лікарів і ділитися проміжними результатами в соцмережах. Раніше Дел Хол вже проводив подібний експеримент.

Чоловік вже проводив експеримент на чотири дні, харчуючись виключно водою, але запевняє, що цього разу він протримається на пиві в десять разів довше.

"Я ветеран армії і там був кращим у своєму класі, — стверджує він. — Я бігав повний марафон, 42 кілометри. Я витримував суворі випробування, але це здається особливо складним. Мені просто цікаво, чи впораюся я. Зможу чи ні". Справ Хол

Нагадаємо, всім відомом, при вживанні жирної їжі підвищуєтся рівень холестерину, цукру і солей. І все це може призвести до цілого ряду небезпечних захворювань. Високий вміст жирів і цукру в раціоні призводить до накопичення надлишкового жиру в печінці, який залишається навіть після переходу на більш здорову дієту.

Проте це далеко не весь список поганого впливу на людський організм. Так дослідники, стверджують, що інтенсивне вживання фастфуду здатне зробити людину дурнішою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", сніданок з жирних і солодких продуктів викликає зміни в мозку. Вони призводять до дефіциту пам'яті, подібних до тих, що спостерігаються у людей з ожирінням.

Також "Знай.uа" писав, здорова порція картоплі-фрі становить шість соломок. Так категорично налаштований професор Ерік Рімм (Eric Rimm) з Департаменту живлення Гарвардського університету.