Через світову війну, яка розв'яжеться в 2019 році, буде знищена половина людства.

Про це стало відомо з пророцтва Нострадамуса, передає "Диалог.UA".

Великий пророк попередив людство про загрозу Третьої світової війни, яка триватиме 27 років.

Крім того, в Каліфорнії і Ванкувері відбудеться руйнівний землетрус. У зв'язку з цим може наступити загибель половини людей на Землі, вважає провісник.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що одне з передбачень Нострадамуса на 2019 рік вже збулося. Великий пророк говорив про те, "після великих страждань і стрибків домашня тварина заговорить з людиною". Це приводить нас до того, що нещодавно в Сполучених Штатах Америки вчені розробили алгоритм, за допомогою якого можна перекладати мову гризунів.

Коли саме Настрадамус заявив про загибель половини населення невідомо, але в іншому опубліковані повідомлення нагадують ті, що в 2018 представив британський таблоїд dailystar.co.uk. Тоді, крім світової війни і землетрусу, йшлося також про повені в Європі та про угоду, слідуючи якій буде розгорнута боротьба зі зміною клімату.

Нагадаємо, що з причини військового конфлікту, який відбувається на сході України, люди цікавляться прогнозами для нашої країни на 2019 рік. Думки провидців з цього приводу розділилися, проте українці шукають в їх словах надію. Що ж думають про майбутні події люди, що володіють незвичайними здібностями?

Ванга. До її слів багато людей прислухаються, так як пророцтва Ванги неодноразово збувалися. Її дар провидіння відомий на весь світ, вона пророкувала майбутнє багатьох країн, в тому числі і України. Відповідно до слів провісниці, нашу країну чекає складний шлях, в кінці якого буде завершення конфлікту з Росією і створення нового союзу. Населення країни на межі бідності і злиднів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти переконані, що страшна катастрофа може статися на Землі не тільки з причини Нібіру, але і з вини самих людей.

Також "Знай.uа" писав, що в Туреччині знайшли старовинну біблію, яка сильно стурбувала релігійну громадськість.