Кухня — одне з найважливіших місць у будинку. А в невеликій кухні є свої переваги: вона затишніше, і ви не шукаєте речі, тому що у вас і так все під рукою. Але, щоб зробити її ще зручніше, потрібно проявити фантазію. Знімки взяті з журналу Clutch.

Для маленької кухні актуальні світлі кольори – вони візуально збільшують простір. Чистий білий фон найкраще відбиває світло. Він прекрасно підійде для керамічної плитки і стін. Вертикальні лінії на шпалерах зроблять стеля візуально вище.

1.

Дзеркальне панно, дзеркальна плитка або просто велике дзеркало – будь-який з цих прийомів допоможе виправити недоліки приміщення, візуально збільшивши його.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

2.

Стіл і стільці займають мало місця, якщо їх складати і прибирати на зберігання.

3.

Варто уважно вивчити новинки побутової техніки, облаштовуючи маленьку кухню: у продажу є неймовірно компактні витяжки, електроплити, духовки, вузькі холодильники, мініатюрні мікрохвильовки та інша електроніка, здатна зробити процес приготування їжі максимально швидким і зручним.

4.

5.

Кухонний фартух може не тільки прикрасити маленьку кухню, але і послужити місцем для зберігання різноманітних приладів: від ополоника до сковорідок і це відмінна ідея для дизайну у стилі прованс.

6.

В дизайні невеликої кухні, ідея перетворити підвіконня в зручний кухонний стіл – дуже актуальна. На кухонному підвіконні можна встановити широку стільницю з дерева. Прекрасним рішенням буде стіл, регульований по висоті, або складається в простір під вікно, коли не використовується.

7.

Стильний, витончений і неймовірно актуальний прийом дизайну невеликих кухонь – прозорі столи і стільці. Візуально такі меблі буквально розчиняється в просторі.

8.

Справжньою знахідкою є такий стіл, поверхню якого розкривається в різні сторони, пропорційно збільшуючи корисну площу.

9.

10.

Нагадаємо, 7 найважливіших атрибутів для кухні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", диван – найпопулярніший предмет меблів. Він настільки універсальний, що доречний практично в будь-якому приміщенні. Головне - правильно вибрати модель.

Також "Знай.uа" писав, як же зробити так, щоб суміщений санвузол був не просто красивим або зручним, а об'єднував в собі все те, що потрібно власникам.