Відомо, що більшість чоловіків - мінімалісти. Вони цілком обходяться невеликим набором речей. А якщо є хороший комп'ютер з великим екраном і зручне крісло, то і зовсім вважають, що життя вдалося.

Дівчина на ім'я Кет Хесті, 12 грудня, опублікувала в Twitter фото "холостяцького лігва".

Інтер'єр кімнати дуже мінімалістичний: барна стійка, старе крісло і телевізор.

"Хлопці живуть саме в таких квартирах і не бачать в цьому нічого такого", – написала дівчина.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Її пост за кілька днів зібрав 35 тисяч ретвітів і 202 тисячі позначок "подобається".

Пізніше до фото-топикстартеру Кет доклала ще один кадр з тієї ж локації.

Варто відзначити, що в коментарях під фото хлопці написали, що в подібних умовах живуть мільйони людей, в тому числі дівчат.

"Навіщо оточувати себе непотрібними речами? Картини, комоди, торшери – все це не потрібно самотнім чоловікам", – написав один з користувачів.

Справді, що ще потрібно культурному чоловікові в цьому світі безжального освітлення, фалафеля і смузі? Місце, обладнане для мудрих відеоігор в тиші, вірне крісло і вікно, через яке пролазять постачальники піци!

Але про користь і зручність холостяцького життя можна говорити нескінченно. Мінімум речей і вільний, не захаращений простір - один з явних плюсів ситуації, коли не ділиш квартиру з представницею прекрасної статі.

Багато пыдписникыв Кет Хесті стали на захист скромного житла, перетворивши кімнату холостяка в мем.

Хоча, якщо вдуматися, у первісному знімку явно чогось не вистачає. Може, пива і кошика для брудної білизни?

Нагадаємо, жінка зняла шкіру з покійного чоловіка і залишила як трофей, історія не для людей зі слабкими нервами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 102-річна пенсіонерка стрибає з парашутом заради благодійності. Її історія надихнула багатьох.

Також "Знай.uа" писав, британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.