Дональд Трамп все-таки набагато ближче до народу, ніж здається. Если б не пересаджене волосся і надмірний засмага, то взагалі зійшов би "за свого". Доказом цього стала "фотожаба", яка підірвала інтернет. На ній глава США постає без волосся і з "натуральним" кольором шкіри. А ось фолловери навіть побачили в новому фото радянського генсека і провідного телевікторини.

Фото виклав користувач Twitter ніком "Stone Cold". Автор фото вважає, що так Трамп виглядає "природніше"

Гумористичне фото дуже насмішило інтернет-користувачів. Вони вважають, що зовнішній вигляд "отфотошопленного" Дональда куди більш приземленіше, ніж у житті.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Я хотів подивитися, що станеться, якщо взяти природний колір шкіри з-під очей і застосувати його до іншої частини особи. Крім того, я прибрав зачіску і «змив» фарбу для волосся. Думаю, саме так Дональд виглядав, якби був нормальною людиною", – таким чином проккоментировал свою публікацію автор.

"Чому хлопець праворуч здається більш надійним. Наскільки це дивно?", "Виглядає як радянський генсек", "Це негарно, але, принаймні, він більше не схожий на провідного телевікторини", "Спасибі за кошмарне паливо. Цього має вистачити мені на деякий час", "не дивно, що той, хто не любить людей з темною шкірою, проводить годинник, утемняя свою власну шкіру?", "Саме так він буде виглядати після того, як йому буде відмовлено в заставі і його повернуть до суду для винесення вироку.", "Нічого не вдієш з бігаючими очима природженого злочинця і дратівливою насмішкою істеричного шестирічного дитини, але, тим не менш, це хороша робота.", "Я думаю, що це відмінний психологічний момент. Я вважаю, що для нарциса старіння так само жахливо, як і говорити «ні».

Нагадаємо, що Трамп витратить мільярди на "пекельну клітку" для Путіна.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Трамп знайшов заміну дружині: фейковая Меланія налякала світ.

Також, портал Знай.ua писав, про найдорожчі речі в житті Трампа: це вам не золотий унітаз з батоном.