Часто буває в тривалих відносинах, коли партнери виявляють певну байдужість один до одного в інтимному житті. Однак першими жінки втомлюються від сексу в постійних відносинах, а не чоловіки. Про це заявила психолог і сексолог з Австралії Надя Бокоді, передає "Медикфорум".

Так, спочатку сексуальне життя у партнерів досить активне. Через деякий час настає певний період охолодження, після якого може настати сексуальна байдужість один до одного.

Більшість людей думає, що першими від сімейного сексу втомлюються саме чоловіки. Однак, сексолог зруйнувала цей міф і зазначила, що саме жінки першими виявляють байдужість у ліжку.

Вся справа в тому, що жінкам потрібна постійна новизна під час сексу. І найчастіше представниці прекрасної статі про це мовчать. У свою чергу чоловіки скаржаться, що жінка не хоче займатися коханням. А їй, виявляється, просто необхідна різноманітність.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Я раджу жінкам перестати симулювати оргазми і задоволення від стосунків, які жодних задоволень давно вже не викликають. Замість цього з партнерами потрібно вести відверті розмови, закликаючи їх бути більш різноманітними і намагатися робити приємне своїй коханій. Якщо такі розмови не ведуться, а секс взагалі перестає відігравати якусь роль у відносинах, вони приречені на розрив або на високу ступінь невдоволення", – пояснила сексолог.

Нагадаємо, безліч жінок, часто відмовляючи в чомусь собі, виправдовують свої рішення такими думками: "Це безвідповідально. Я не можу собі таке дозволити — я, перш за все, мама". Психолог розповів, як стати щасливою мамою і дружиною. Ці прості, але дієві поради допоможуть кожній українці.

Як повідомляв портал Знай.uа, українкам відкрили головний секрет щастя. Мільйони жінок руйнують своє життя, навіть не помічаючи - час зупинитися.

Також портал Знай.uа писав, що психологи розповіли про головні проблеми жінок, які намагаються змусити чоловіків бути більш відповідальними і терпіти капризи своїх других половинок.