Жителі мексиканського села неподалік від Акапулько стверджують, що статуя немовляти Ісуса Христа, що розташована в одному з приватних будинків, регулярно плаче кров'ю.

Як вважають місцеві віруючі, це божественне знамення, своєрідна реакція на зростання злочинності в районах, пише Mirror.

За твердженнями очевидців, це вже четвертий випадок кровотечі лише за 2019 рік.

Статуя немовляти Ісуса

В перший раз керамічна статуя заплакала кров'ю у новорічну ніч, чим злякала жителів дома, де вона розміщена.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Мешканці вважають, що статуя таким чином висловлює невдоволення зростанням злочинності в цьому районі, де, за даними громадської ради громадської безпеки та карного правосуддя, на кожні 100 000 жителів припадає в середньому 111 вбивств.

"Багато людей говорили, що це підступи диявола, в той час як інші вірять, що це послання від Бога. Правда в тому, що ми переконані, що немовля плакав, навіть коли люди тримали його в руках", — заявляє місцевий житель Соледад Натівідад Флорес (Soledad Natividad Flores).

Також жителі стверджують, що не хотіли везти статую в церкву для перевірки, так як бояться переносити її з місця на місце.

Статуя Ісуса

Незважаючи на це, священики з Тамбуко заявляють, що представники католицької церкви повинні провести розслідування і перевірити ці твердження, щоб переконатися, що ніхто не використовує мешканців села в своїх інтересах.

Служителі церкві також визнають, що цьому феномену можна знайти раціональне пояснення, тому що не всі загадкові випадки є божественною ознакою".

Тому маленького керамічного Ісуса чекає перевірка на справжність сліз

Нагадаємо, підводна статуя Спасителя вперше явила себе людству.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти засумнівалися в тому, що картина "Спаситель світу" належить пензлю великого італійського художника та вченого Леонардо да Вінчі.

Також "Знай.uа" писав, невідомі увірвалися в одну з церков Дубліна і осквернили зберігалися там святині і останки.