Всесвітньо відома провидиця Ванга за життя встигла зробити шокуючий прогноз про долю людства у 21 столітті.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на пророцтво провидиці.

Ванга зробила прогноз на 2019 рік - пророцтво твердить, що він буде дуже небезпечним для жителів нашої планети. Крім того, провісниця перед смертю змогла озвучити розширений прогноз для людства і розповісти, яким буде XXI століття.

Так, за словами Ванги, в 2023 році відбудуться незначні зміни орбіти Землі. У 2025 року Європа продовжить боротися з наслідками війни з мусульманським народом. В 2028 році світ зможе подолати післявоєнний голод. Люди щосили будуть використовувати альтернативні джерела енергії. А одна з країн навіть відправить перший космічний апарат до Венери.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Танення льодовиків досягне активної фази до 2033 року, внаслідок цього явища істотно підвищиться рівень Світового океану. Глобальне потепління частково змиє кілька міст.

Окрім того Ванга прогнозувала, що в 2043 році для всього людства настануть позитивні часи. Світом почнуть правити мусульмани, абсолютно у всіх країнах покращиться економічна ситуація.

Клонування в 2046 році стане основою медицини. Тяжкохворих людей не будуть лікувати у звичному для нас сьогодні розумінні.

В 2066 році в США виникне збройний конфлікт з мусульманським народом, в хід піде новітня зброя, яка у підсумку вплине на клімат планети. Європу "накриє" сильне похолодання, Рим замерзне.

У 2088 року планету охоплять нові види страшних хвороб. Ці хвороби будуть викликати швидке старіння. Інфікована людина, як Ванга пророкувала, буде покриватися зморшками і вмирати за кілька днів. Ліки від страшних хвороб знайдуть тільки до 2099 року.

Нагадаємо, відомий французький оракул Нострадамус у свій час писав про Україну.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Мережу просочилися моторошні пророцтва знаменитого вченого і винахідника Стівена Хокінга.

Також Знай.ua писав про те, що через світову війну, яка розв'яжеться в 2019 році, буде знищена половина людства.