Еротичний гороскоп на 20 березня Овен

Сьогодні ваш партнер захоче вам розповісти важливий секрет. Хоча він буде намагатися все заплутати, тому що соромиться. Можете дізнатися набагато більше після сексу.

Еротичний гороскоп на 20 березня Телець

Сьогодні у вас в спальні з'явиться еротична новинка. Вона може бути як простою іграшкою, так і абсолютно новим партнером.

Еротичний гороскоп на 20 березня Близнюки

Вашому партнерові буде складно зрозуміти ваші сексуальні вчинки, а пояснення він собі придумає не найкраще. Постарайтеся не дати йому часу на думки і побудову висновків.

Еротичний гороскоп на 20 березня Рак

Сьогодні вам краще повністю контролювати партнера, навіть якщо ви в ньому повністю впевнені. Вдень відбудеться багато несподіванок, які зіпсують ваші любовні ігри.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Еротичний гороскоп на 20 березня Лев

Левам сьогодні сподобається велика урочистість аж до військових чоловіків. А в партнерах оцінять тільки силу, саме це принесе їм найбільше задоволення.

Еротичний гороскоп на 20 березня Діва

Ваші еротичні відносини будуть наповнені єхидністю і жартами. Тільки не переборщіть і не образьте партнера.

Еротичний гороскоп на 20 березня Терези

Сьогодні ваші бажання не здивують партнера, він навіть подумає, що повністю вивчив вас. Але ви йому не набридли, хоча незабаром це може і статися.

Еротичний гороскоп на 20 березня Скорпіон

Поки ви не виллєте всю душу партнеру, не зможете приступити до любовних ігор. Якщо коханий не вміє слухати, краще сьогодні з ним навіть не зустрічатися.

Гороскоп на тиждень 18-24 березня 2019

Еротичний гороскоп на 20 березня Стрілець

Сьогодні у вас з'явиться багато різних способів задовольнити свою незадоволеність. Можна подбати про неї самостійно, а можна попросити ненаглядного.

Еротичний гороскоп на 20 березня Козеріг

Вам сьогодні не можна поспішати, в сексі теж. Якщо прискоритеся, зіткнетеся з проблемами фізіологічного характеру.

Еротичний гороскоп на 20 березня Водолій

Сьогодні поруч з вами буде багато вірних і хороших друзів. Але от у стосунках з партнером можуть виникнути розбіжності.

Еротичний гороскоп на 20 березня Риби

Сьогодні на вас чекає заманлива пропозиція, яка може кардинально змінити ваше інтимне життя, дозволить відкрити нові чуттєві і сексуальні можливості ваших душі і тіла.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.