В таємничому англійському селі Станстед-Маунтфитчет графства Ессекс сталося щось неймовірне.

Місцевий житель на ім'я Роб Уейкфілд розповів, що йшов по лісовій стежці біля струмка раннім туманним ранком. Цю стежку вважають нехорошим місцем, адже тут часто відбувається всяка чортівня. Місцеві подейкують, що тут можна зустріти привида молодого хлопця, якого збив поїзд на найближчій залізниці. Про цю жахливу трагедію з болем згадують досі.

Уейкфілд розповів, що ніколи не вірив у чутки про тутешню паранормальщину. До того моменту, поки сам все не побачив. Описаного ранку британець став свідком чогось надприродного і незрозумілого. Проходячи стежкою, чоловік побачив перед собою таємничий згусток туману. Він мав химерні обриси і нагадував силует людини. Роба шокувало побачене. Він зафіксував аномалію на свій смартфон. Відеороликом він поділився в мережі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Багато користувачів вважають, що британцеві вдалося зафіксувати сумно відомий фантом, який таїться в лісі. Скептики вважають, що це всього лише гра світла і тіні, яка виникла внаслідок руху туману в повітрі.

Один з коментаторів вказав на те, що колись давно, коли привиди не потрапляли в камери телефонів, люди вірили в них. Але зараз в мережі повно різних відеороликів з фантомами, привидами та іншими аномаліями. Все це перетворилося в якусь іронічну гру, і вона вже не лякає.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Як повідомляв портал, "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини