Впливова група американських конспірологів, яка впевнена, що Земля плоска, збираються відправитися в круїз по Антарктиді в наступному році, щоб особисто побачити "кінець світу".

Майбутня конференція групи про цей захід відбудеться в Далласі (штат Техас) в листопаді і стане третім щорічним заходом, пише Daily Mail.

Представник групи не відповів на прохання про надання більш докладної інформації до публікації.

Концепція Пласкої Землі

Слід зазначити, що плоскоземці збираються відправитися на "кінець світла" на круїзному лайнері, що трохи іронічно, так як ті здійснюють навігацію, використовуючи обладнання, заснованому на сферичній моделі Землі.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Глобальні системи визначення місцеположення (GPS), зокрема, також використовують мережу супутників, що обертаються навколо Землі.

Міжнародна конференція "Плоска Земля" є частиною зростаючої хвилі груп, які відкидають геліоцентричну модель Землі і стверджують, що наша планета являє собою диск або куполоподібну форму і що Антарктида оточує периметр, утворюючи свого роду льодову стіну.

Концепція Пласкої Землі

Щоб підкріпити свою теорію, деякі плоскоземці дослідники також підтримали інші замовляння, включаючи твердження, що США підробили висадку на Місяць; що НАСА працює над тим, щоб приховати правду про космічній простор і місце нашої планети в ньому.

У міру того, як рух плоскоземців набирає обертів по всьому світу, вн також привертає увагу документалістів, які розглядають ідеї, висунуті такими групами, як Суспільство Плоскої Землі, і в деяких випадках піддаються сумніву.

Нагадаємо, теоретик змови заявив, що NASA обманює людство і бреше про справжню формі нашої планети.

Також "Знай.uа" писав майже половина жителів Росії вважають, що інопланетяни постійно відвідують Землю, але ховаються від людей, або ж влада не розголошує цю інформацію

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", конспірологи окупували YouTube: люди втрачають голову через "плоску" Землю.