Залишилося менш ніж два місяці до міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019, який прогримить в Ізраїлі. У мережі вже з'явилися перші фото, як виглядатиме головна сцена.

64-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2019 відбудеться в Ізраїлі, у Тель-Авіві. Півфінал співочого шоу відбудеться 14 травня, другий півфінал – 16 травня, а фінал конкурсу, в ході якого визначать переможця, проведуть 18 травня.

Після гучного скандалу з MARUV, яка перемогла у Нацвідборі Євробачення-2019, Національна суспільна телерадіокомпанія України ухвалила рішення відмовитись від участі в головному конкурсі в Ізраїлі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали, що переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Епатажна артистка і в цей раз через соцмережі повідомила приємну для своїх фанатів новину. Як виявилося, артистку покликали виступити в казахстанську столицю Астану.

На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала ряд фотографій зі свого виступу в одному з клубів Астани. Для виступу на концерті артистка та її шоубалет вбралися не скромніше, ніж на Національний відбір на Євробачення. Так, дівчата вдягнені у чорні колготки-сіточки, білі блузки, мереживні корсети і чорні трусики.

Зазначимо, що нещодавно Зеленський запросив MARUV у "Квартал 95". На своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун опублікувала ряд фотографій із закулісся зйомок "Кварталу 95". А пізніше на телеканалі "1+1" вийшов новий концерт "Вечірній квартал", в якому взяла участь MARUV. В номері з нею проскакували неоднозначні жарти на тему Нацвідбору.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.