У Африці народилося незвичне слоненя. Його головною відмінністю є колір шкіри — слоненя рожеве. Причиною цього є рідкісна мутація — лейкінізм.

Слоненя з рожевою шкірою виявили у Національному парку Крюгера у Південно-Африканській Республіці, повідомляє видання Daily Mail.

Рейнджер сафарі-заповідника, в якому перебуває слоненя, Тім Янссен ван Вурен розповів, що рожеве слоненя з’явилося на світ три тижні тому. Колір його шкіри дуже сильно відрізняється від забарвлення його родичів. За словами ван Вурена, слоненя отримало рожевий колір через генетичне захворювання й він все своє життя буде таким.

"Це слоненя — одне з найцікавіших явищ, що я бачив в природі", — зазначив Тім Янссен ван Вурен.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Науковці стверджують, що лейкізм — це часткова втрата пігментації зовнішнього покриву у тварин. На відміну від альбінізму, при цій мутації пігментні клітини не просто не синтезують меланін, а повністю відсутні.

Зазначимо, що нещодавно в Індії незграбний мийник потрапив під слона. Тварина буквально сіла на чоловіка, коли той мив його. Моторошний випадок зняла камера відеоспостереження, розміщена у дворі. На відео можна побачити, що чоловік намагається змусити слона лягти, щоб почистити його спину, однак травина відмовляється підкорятися.

Нагадаємо, що незвичайне створіння зустрів під час занурення новозеландський дайвер зі своїми друзями. Професійний водолаз натрапив на таємничого дев'ятиметрового "змія", що нагадує по своїй формі презерватив.

Раніше портал "Знай.uа " писав: Вчені натрапили на унікальну тварину, яку вважали вимерлою 300 років тому

Як повідомляв портал "Знай.uа", на північному сході Піренейського півострова іспанські археологи знайшли стародавні поховання, в яких разом з людьми були поховані одомашнені лисиці