В Нідерландах на піщаний пляж Джуліанадорпа викинуло страшне морське чудовисько, яке вдалося сфотографувати, хлопцеві, що гуля неподалік. Таємнича істота лежала на піску і не подавала ознак життя.

Але за словами очевидця, істота була настільки страхітливою, що він боявся близько до неї наближатися.

Тим не менш, оператор, судячи з усього, наближається до цього монстра з граничною обережністю, а після взагалі раптом припиняє знімати, що робить відеоролик ще більш інтригуючим і лякаючим.

Деякі користувачі засумнівалися в достовірності відеоролика. Адже ні авторства, ні коментаря, ні якої-небудь інформації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Інші юзери угледіли було в дивній істоті звичайний корч, але тут же засумнівалися в цьому: занадто обережний оператор. Напевно йому краще видно, що це таке, тому що відеозапис поганий, а візуально людина з п'яти метрів легко здатна відрізнити живе від неживого.

Пізніше користувачі відеохостингу YouTube так зацікавилися відзнятими кадрами, що почали ділитися своїми міркуваннями, мовляв, такі загадки море підкидає людям мало не кожен день, наприклад, у вересні на Філіппінах зняли на відео десятиметрового монстра на березі, походження якого так ніхто і не з'ясував.

І щось небачене також з'являлося на березі в Техас-Сіті відразу після того, як вщух ураган "Харві".

Одні заявили, що загадкове створіння нагадує прибульця з іншого світу, тоді як інші впевнені, що істота на пляжі – це восьминіг або морська зірка, що заплутався у водоростях.

Також монстр нагадав багатьом користувачам сюжет фільму "Чужий" і змусив похвилюватися.

На жаль, більшість "подарунків" океану залишається незафіксованими і тому нікому невідомими. І все-таки, повертає людей до нинішньої теми черговий коментатор, хтось вбачає в цій "корчі" тварина або хитрий голландець просто пожартував над усіма нами?

Більшістю користувачів визнали зняту істоту загиблим монстром, швидше за все, колишньою колись глибоководною твариною, яка невідома науці. Урагани наробили багато лиха, тому постраждали від них не тільки люди, але і тваринний світ океану.

Нагадаємо, південноафриканський дайвер Райнер Шимф ледь не повторив долю біблійного Іони. Чоловік буквально потрапив у пащу величезного кита під час документальних зйомок про великий Гон сардин.

Як повідомляв портал "Знай.uа", мертву тушу десятиметрового горбатого кита знайшли в джунглях Амазонки. Бразильські вчені досі б'ються над загадкою, як ссавець вагою 10 тонн виявилося частіше на відстані близько 15 метрів від найближчої води.

Також "Знай.uа" писав, на каліфорнійському узбережжі виявили рідкісний різновид гігантської місяця-риби. Морські біологи спантеличені, так як представники загону иглобрюхообразних мешкають в південній півкулі.