В мережі регулярно з'являються відеозаписи, на яких нібито зображено різні міфічні істоти: птеродактилі, русалки, дракони, горгуйлі тощо.

Так кілька тижнів тому десь в Нікарагуа зняли моторошне відео з дивною крилатою істотою. Ролик з'явився на уфологічномй ютуб-каналі "Ovnis vs Ufos".

Істота, яка сиділа, була помічена, на дереві поруч з дорогою в неназваному місті.

Жінка, яка наймає його на свій телефон, що говорить за кадром, але її слова на жаль перевести досить складно.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Дивлячись на знімки можна помітити, що у істоти велика людиноподібна голова, чотири кінцівки, які ростуть з торсу і величезні крила, схожі на крила кажана.

Цей монстр, не схожий ні на одну відому тварину, що рухається в стилі павука на гілці дерева, а потім розправляє крила і летить кудись вправо під переляканий крик жінки.

З вигляду істота схожа на горгулью або численних літаючих гуманоїдів Америки.

Зазначимо, горгуля - це демонічна істота, що уособлює сили хаосу, підлеглі божественній силі.

Горгулі зустрічаються в різних міфах, більш відомі, завдяки легендам Стародавньої Греції. Елліни зробили їх уособленням зла або доброї волі богів, які визначають долі людей.

Проте, як заявляють скептики, цей ролик типова підробка з низьким дозволом і змазаною зйомкою. Однак експерти відзначили, що істота рухається дуже природньо, і не схоже на монтаж, тому якщо це підробка, то її автор хороший спеціаліст з частини комп'ютерної анімації.

Але якщо ролик, дійсно, справжній, що за істота тоді потрапила в кадр?

В різних писаннях щодо апокаліпсису сказано, що перед кінцем світу люди будуть бачити нових істот, які описані в середньовічних літописах. Напевно, місцеві жителі якраз і побачили міфічну людиноподібну істоту. З часом їх кількість зросте.

Нагадаємо, моторошна істота з крилами за спиною намагалася забрати хлопчика. Його тіло і обличчя покривало коротке чорне волосся, а крила за спиною були шкірястими і здавалися дуже великими.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в лісі під Києвом, а точніше в Іванівському районі любитель природи Прокіп Прокопенко вирішив влаштувати фотополювання на самотнього вовка за допомогою автоматичної камери стеження. Однак замість тварини фотолпастка помітила щось зовсім незрозуміле.

Також "Знай.uа" писав, хлопець на ім'я Майк Пайк тривалий час страждає сонним паралічем. У ряді випадків Пайк відчував, що був не один, а іноді помічав в ногах дивну темну постать, що спостерігала за ним.