Творці самого популярного серіалу у світі «Гра престолів» запропонували фанатам неабияк поламати голову над оригінальним квестом.

По всьому світу було заховано 6 тронів з серіалу. Найактивніші шанувальники зуміли знайти два з них.

Які трони з "Гри престолів" були знайдені

На пошуки тих самих залізних тронів, які є причиною смертельної боротьби правителів різних династій в серіалі, кинулися фанати по всьому світу. Деякі навіть успішно.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Один трон був знайдений в англійській Глостшире.

Ще один трон створили серіалу сховали на Півночі. Він був знайдений парою мандрівників у шведському Бйорклидене.

Другий трон був знайдений в Швеції

Як знайти інші трони

Правила квесту прості: творці серіалу показують нові відео залізних тронів у форматі 360 градусів, щоб шанувальники змогли дізнатися місце розташування. В даний момент шукають третій і четвертий трони.

Фанати можуть подивитися 360-градусне відео з локації і спостерігати за ним в режимі реального часу. Як тільки знаходиться один трон, з'являється відео з іншого розташування. Відзначається, що на пошуки відводиться обмежена кількість часу.

Запорізький трон

Залізний трон зберігається в Запоріжжі. На жаль, але створили серіалу до нього відношення не мають – це лише копія. Однак, менш легендарним він від цього не стає. Він зроблений зі справжніх бойових снарядів, зібраних на місці російсько-української війни. Знаходиться ця пам'ятка в Запорізькому обласному краєзнавчому музеї.

Він був переданий туди місцевим меценатом, який викупив трон на аукціоні. Відвідувачі музею сильно полюбили цей експонат.

Серіал "Гра престолів", який знімають по книзі Джорджа Мартіна, збирає біля телеекранів мільйони шанувальників з 2011 року. З тих пір фентезі-сага зібрала рекордну кількість – 38 статуеток однієї з найпрестижніших премій "Еммі".

Нагадаємо, У мережу злили першу серію довгоочікуваного сезону Гри Престолів: обережно, спойлери

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зірка "Ігри престолів" Емілія Кларк прямо зі зйомок потрапила в операційну

Також "Знай.ua" писав про те, що У мережі з'явився постер фінального сезону "Гри престолів": фанати в подиві