Серед людей живуть прибульці, і їх чимало! Експерти розповіли, як вичислити позаземних істот серед людей, які можуть висмоктувати життєву енергію з кожного.

Людиноподібні інопланетяни

Схожі на людей інопланетяни часто впроваджуються в релігійні і державні структури. Таким чином, зсередини вони намагаються вплинути на життя людства, - пише "Інформатор".

Як дізнатися? Як правило, такі прибульці добре складені, володіють високим зростом і головою збільшених розмірів. Волосся на голові або взагалі відсутнє, або його мало.

Експерти стверджують, що інопланетяни намагаються уникати прямих контактів з людьми, вони ухиляються від поглядів, уникають рукостискань. Прибульці можуть пити і не п'яніти, відмінно бачать у темряві.

Вони віддають перевагу самотності, не люблять місць з великим скупченням людей.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Крім того, тварини можуть допомогти виявити прибульця. Як правило, брати наші менші погано реагують на таких істот.

Якщо сфотографувати прибульця, плівка, напевно, виявиться засвіченою.

Прибульці-двійники людей

Другий тип інопланетян, що живе серед людей – двійники. Вони можуть бути точною копією людини, а основною метою прибульців є заміщення викраденої людини. Схожість інопланетян із землянами в даному випадку обумовлена тим, що вони або вселяються в тіло людини, або відтворюють його на генному рівні.

Щоб виявити прибульця варто уважно спостерігати за його поведінкою. Часто двійники розгублені, страждають роздвоєнням особистості, алергіями, провалами в пам'яті. Вчинки їх спонтанні, невиправдані.

Що ще варто знати про прибульців серед людей

Виявляється, близько 60% інопланетян мають зріст менше звичайного людського. Звичайно, є прибульці 2-метрового зросту, однак більшість все ж низькі. Відповідно, Ленін і Пушкін цілком могли бути інопланетянами.

Щодо статі, то переважно серед прибульців - чоловіки. Вони мають дуже розвиненим інтелектом і абсолютно не схильні до конфліктів.

Вони не виражають яскраво емоцій. Навіть про складні речі інопланетяни говорять рівно та впевнено.

Отже, визначити наявність серед людей представника іншої цивілізації можна, але доведеться діяти поступово.

Дивіться: Прибульці серед нас

Нагадаємо, НЛО посеред білого дня переволохав ціле місто.

Як повідомляв портал Знай.ua, очевидці розповіли про мотрошні зустрічі на кукурудзяних полях, кров холоне в жилах.

Також Знай.ua писав про те, що відвідувачка супермаркету зіткнулася з примарою дами у довгій старовинній сукні вікторіанської епохи.