В першу чергу, завдяки книгам Стівена Кінга кукурудзяні поля стали місцем, де відбуваються страшні і зловісні події. Поля неодноразово ставали місцем дії чергового фільму жаху.

Проте, деколи в реальності відбувається все куди страшніше, якщо судити з історій, які викладені в інтернет очевидцями і тими, хто запевняє, що все це чиста правда.

Ця жахлива історія сталася в штаті Іллінойс у сільській місцевості в оточенні кукурудзяних полів. Жінка йшла вздовж ґрунтової дороги повз поля зі своїм чоловіком. Пара насолоджувалася тишею і спокоєм.

"І тут щось перебігло дорогу прямо перед нами. Розміром вона була з дитину, але було таким худим, немов кістки скелета і дуже-дуже білим. Рухалося воно при цьому надзвичайно швидко. Я вчилася в коледжі і в мене ступінь бакалавра наук, в тому числі я добре розбираюся в біології і зоології. Але я ніколи не бачила нічого подібного у світі тварин. Мій чоловік бачив теж саме, але теж не зміг її ідентифікувати".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наступною історією поділився житель міста Черчтаун, штат Огайо. У липні 1984 році, коли йому було 17 років він відправився на фестиваль феєрверків в сусіднє містечко Беверлі.

"Я їхав зі швидкістю близько 15 миль на годину дорогою, якою по обидва боки розкинулися безмежні поля кукурудзи. І раптом я побачив на лівому узбіччі поряд з огорожею поля дуже дивну сірувато-білу постать. Я був так приголомшений, що просто проїхав мимо цієї істоти, продовжуючи дивитися на нього, а воно дивилося на мене в цей момент. Я не маю ні найменшого поняття що це було".

Найсвіжіший випадок стався 31 липня 2018 року з очевидцем з округу Нокс, штат Огайо.

Чоловік їхав автомобілем шосе повз великого кукурудзяного поля, коли помітив щось схоже на типового худого і сірого інопланетянина, який скакав дорогою прямо перед ним і далі сховався в зарості кукурудзи.

Істота рухалася з величезною швидкістю. Так, що очевидець ледь усвідомив, що він побачив, як нікого вже не було. Тим ні менш чоловік зумів розглянути цю істоту і запевняв, що воно було безумовно не твариною, а двоногою і безшерстою.

Він описав, що у прибульця було худе коричнювате тонке тіло з такими ж худими руками і ногами, коротка тонка шия і довгаста голова.

Нагадаємо, неймовірне відкриття зробили американські дослідники з університету Кларксон. Як з'ясувалося примар і потойбічних істот бачать ті люди, які проживають у хворих з точки зору медицини, житлах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", монстр, які мешкають в шафах ось вже багато десятиліть є основним джерелом страху у багатьох дітей.

Також "Знай.uа" писав, коли батьки бачать, що дитина розмовляє з кимось невидимим, подібне дуже турбує і не даремно. У поодиноких випадках за уявним другом може ховатися щось справді зловісне.