Після третього ефіру дев'ятого сезону романтичного реаліті "Холостяк" (СТБ) покинули одразу три учасниці: Юля, Кароліна і Ліля. Кожна з них пішла з проекту після розмови тет-а-тет з Микитою Добриніним. Найбільше головного героя дратували закритість, невпевненість і нещирість дівчат, які прийшли боротися за його серце.

"Мені здається, ти не щира зі мною", - сказав Микита, прощаючись з Юлею.

У ексклюзивному інтерв'ю "ФАКТАМ" Юля і Кароліна відверто розповіли про причини такого рішення Холостяка і своє ставлення до Микити.

Юля сказала, що відразу помітила, що Микита усміхнений. Але зовнішність буває оманлива, завжди слід придивитися. Іноді вирішує харизма і наповненість. Юля додала, що спокійно ставиться до сексу. Це частина нашого життя і невід'ємна частина відносин. Так що, з мого боку, ніякої провокації не було.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Емоційно було важко залишати проект, не попрощавшись з дівчатками. Але все-таки найскладнішою була, мабуть, перша вечірка. Ми з Микитою були занадто мало знайомі, щоб я розповіла йому все про собі. Але інакше не могла. Для того щоб бути щирою, мені треба довіряти чоловікові", - сказала Юля.

На першій вечірці Кароліна з'явилася, не як усі дівчата на лімузині, а за кермом мотоцикла. Холостяк оцінив вчинок учасниці, явно даючи зрозуміти, що він заінтригований. Саме Кароліну з першого ефіру стали називати однією з головних претенденток на перемогу.

"Не хотіла їхати на лімузині в випускному платті, як всі дівчатка. До ж зйомки вечірки збіглися з за період, коли я ходила на курси водінню мотоцикла. Уявляла собі, як красиво і швидко під'їду до Холостяку, вся така особлива. Але мої очікування не зовсім виправдалися", - сказала Кароліна.

Дівчина впевнена, що чоловік повинен підкорювати, а не навпаки. Вони з Микитою занадто різні. А можливо, з-за ефектного появи на першій вечірці він чекав від дівчата іншої поведінки.

"Абсолютно не знаю Микиту. &Nbsp;суті, у нас була тільки одна зустріч. А для того, щоб зрозуміти, чи може у мене щось вийти з людиною чи ні, потрібно набагато більше часу. Але в будь-якому випадку я задоволена, що стала учасницею "Холостяка", - додала дівчина.

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" пішов у спецназ, тепер шукає наречених з пістолетом у руках.

Як повідомляв портал Знай.ua, екс-учасниця "Холостяка" потрапила до лікарні.

Також Знай.ua писав, найбажаніший холостяк України показав наречену.