У мережу потрапило відео, записане камерою спостереження в бібліотеці одного з американських містечок. Співробітниця установи залишилася в приміщенні одна. Ввечері вона збиралася йти додому, як раптом сталося щось дивне. Вона проходила повз одного з читальних залів і помітила незрозумілий рух всередині. Вона дуже злякалася, але не подала виду і дуже швидко вийшла з бібліотеки.

Наступного дня жінка подивилася запис із камери, встановленої у будівлі. Побачене ще більше здивувало і шокувало її. На ролику видно, як героїня проходить повз порожнє приміщення, а через кілька секунд повертається назад. Співробітниця повідомила, що саме у цей момент вона побачила щось в залі і вирішила, що потрібно терміново покинути будівлю.

Якщо придивитися, на кадрах можна побачити, як у читальному залі щось або хтось ворушиться біля вікна. Це нагадує скупчення якихось темних фігур. Ролик був опублікований в соціальній мережі Reddit. Він швидко поширився і став популярним.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Користувачі не залишилися осторонь. Вони висунули різні теорії про те, що це могло бути.

Деякі коментатори вважають, що це були справжні привиди. На думку інших, це загадкове чудовисько з безліччю щупальців. Треті міркують про хрономіраж, тобто містичний образ із майбутнього або минулого. Деякі користувачі думають, що жінка побачила прибульця. А інші стверджують, що це було щось з паралельного виміру, незбагненне для розуму людини.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Як повідомляв портал, "Знай.uа", це єдиний ролик з якісною відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини