Чорних кішок з давніх часів вважають володарями надприродних здібностей. Відео, яке було зняте минулого тижня в Техасі, ймовірно, є яскравим доказом цього.

Мешканці американського міста Остін розповіли про те, що камера спостереження, встановлена біля їх будинку, зафіксувала щось справді незвичайне й дивне. До порога дому наблизилася невідома чорна кішка. Буквально за одну мить вона розчинилася в повітрі, наче дим.

Голова сім'ї, який служить в армії, встановив систему безпеки в оселі, щоб вона завжди була під наглядом, а також, щоб була можливість протистояти злочинцям і грабіжникам. Його дружина розповіла про те, що кілька ночей тому їй здалося, що біля будинку ходить хтось сторонній. Наступного ранку вона вирішила переглянути запис з камери спостереження. Побачене здивувало і шокувало її. Вона поділилася відео в мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На ролику продемонстровано, як чорна кішка з сяючими очима неквапливо пробігає неподалік від будинку. Коли тварина згортає близько цегляної колони, то несподівано зникає. Спочатку зникають лапи й голова, а потім – тулуб і хвіст.

Деякі користувачі мережі відзначили, що всьому виною погана якість зйомки. Чорну кішку просто не видно на тлі темної області кадру. Інші зазначили, що це пояснення навряд чи заспокоїть жінку. Адже в ту ніч вона відчула, що поруч хтось є. І, можливо, це і було щось надприродне.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив

Читайте також: Загадкове "Щось": в Геттісберзі зафіксували примари загиблого солдата

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісної відеозйомкою, де можна чітко розгледіти примару