Еротичний гороскоп на 29 березня Овен

Вам варто замінити тривалі прогулянки і перегляди серіалів на поцілунки, обійми й ласки в затишному місці. Це дасть вам гарне емоційне підживлення.

Еротичний гороскоп на 29 березня Телець

Сьогодні ви настільки терплячі і посидючі, що можете довго займатися сексом, і це вам не набридне. Партнеру варто скористатися таким збігом обставин.

Еротичний гороскоп на 29 березня Близнюки

Вам дуже захочеться свята, так що пляшка вина, смачна вечеря та відповідна атмосфера буде саме до речі. А святковий секс завжди цікавий.

Еротичний гороскоп на 29 березня Рак

Якщо хочете досягти якоїсь еротичної мети, то вам потрібно не тільки навчитися жертвувати своїм або чужим задоволенням, але і вміти зберігати обличчя в такі моменти.

Гороскоп на тиждень

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Еротичний гороскоп на 29 березня Лев

Ви стали сексуальним егоїстом, який задовольняє лише свої потреби. Про партнера ви навіть не задумалися, а варто було б.

Еротичний гороскоп на 29 березня Діва

Будьте готові до спонтанного сексу, тому що ви сьогодні так сексапільні, що запалюєте коханого одним поглядом. Таке сподобається вам обом.

Еротичний гороскоп на 29 березня Терези

Зірки радять вам трохи стримати свою агресивність. Ви занадто наполегливі і цим зовсім не поліпшите ваші стосунки, тільки доведете партнера до істерики.

Еротичний гороскоп на 29 березня Скорпіон

Вам буде дещо неспокійно, хоча партнер у вас і надійний. Не показуйте своєї недовіри, а краще візьміть на себе контроль над ситуацією.

Еротичний гороскоп на 29 березня Стрілець

Вам все тілесне так набридло, що ви можете навіть розчаруватися в будь-яких відносинах. Додайте романтики зі свічками, поцілунками і пелюстками троянд.

Еротичний гороскоп на 29 березня Козеріг

Вам знадобитися більше зусиль, ніж зазвичай, щоб долати еротичні труднощі. Але якщо у вас це вийде, то ви проявите себе з дуже хорошого боку.

Еротичний гороскоп на 29 березня Водолій

Ви цілий день будете дуже зайняті, нічого не встигати і постійно бігти. Тому можете пожертвувати інтимним життям. Хоч на хвилину зупиніться, відпочиньте і подумайте ще раз, чим ви жертвуєте.

Еротичний гороскоп на 29 березня Риби

Сьогодні ви без слів будете розуміти вашого партнера, тому йому не доведеться вас просити тієї чи іншої ласки або пози – ви й самі про все чудово здогадаєтеся.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік у сні відправився в астральну подорож. Це його налякало до напівсмерті.