Експерти дають невтішні прогнози нашій планеті. Події в Арктиці вже зараз вказують на можливі майбутні лиха.

Так, на думку деяких фахівців, буквально через 100 років на Землі почнуть відбуватися страшні катаклізми, які змінять всі регіони планети.

До 2100 року почне кардинально змінюватися клімат Землі. Середня температура повітря може піднятися в кілька разів, що призведе до повного зникнення чотирьох держав.

Деякі острівні держави, наприклад, Науру, Тувалу, Маршаллові Острови Кірібаті, починають повільно йти під воду. Кірібаті, екваторіальна держава в центральній частині Тихого океану, може зникнути вже через 30 років.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Для інших країн такий самий песимістичний сценарій. Багато міст перетворяться на справжню пустелю.

Центральна і Південна Америка, Середземномор'я, Західна Африка піддатися постійним засухам, через що зникнуть всі запаси питної води. І з цього моменту головним ресурсом для жителя планети буде саме вода. Що породить не одну війну.

Схожа катастрофа може загрожувати і Україні, так як вчені вже почали помічати критичні втрати води. Сьогодні вже майже тисяча селищ живуть без повноцінного водопостачання через стрімке пересихання водойм.

У деяких регіонах використовується занадто багато води. Заводи осушують річки. При цьому рівень забруднення постійно зростає. Якщо не економити, то дуже скоро країну очікує справжня катастрофа.

За найбільш оптимістичними прогнозами експертів, запасів питної води українцям вистачить максимум на 25 років.

Нагадаємо, Нібіру запустила зворотний відлік перед Апокаліпсисом. Ряд дослідників запевняє, що Апокаліпсис настане вже 28 квітня, тобто на найбільшецерковне свято, Великдень.

Як повідомляв портал "Знай.uа", легендарний пророк розповів, коли загине Земля. Через 288 років світ поглине темрява - але, ймовірно, це буде падіння метеорита.

Також "Знай.uа" писав, до Землі наближається планета, яка виконує бажання. Астрологи розповідають, що Раху — це тіньова планета, яка хоч і не має матеріальної маси, але сильно впливає на людське життя.