У мережі кожного дня з'являється безліч знімків і відеозаписів, які є прямими доказами того, що позаземні форми життя дійсно існують. Тому експерти вважають, що заперечувати факт відвідування Землі прибульцями нерозумно.

До того ж, нещодавно з'явився ще один доказ. Під час звичайної фотосесії однієї з мешканок Нью-Мексико підлітки випадково зафіксували таємничий літаючий об'єкт дивної форми. Колись давно саме в Нью-Мексико стався знаменитий розуельський інцидент – американці побачили НЛО і навіть дослідили прибульця. Це сталося в 1947 році.

Те, що зняли підлітки, було не схоже ні на один засіб пересування з тих, які існують на Землі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Загадкова кабінка сірого кольору з затемненим лобовим склом більше нагадує реактивні модулі з фантастичних фільмів.

Скандальне зображення привернуло увагу сотні уфологів зі всього світу. Деякі з них вважають, що спецслужби США відреставрували знайдений багато років тому інопланетний корабель за допомогою сучасних технологій. На думку уфологів, літаюча тарілка, яка зазнала аварії, була видозмінена під потреби земних пілотів. Основою нового транспортного засобу став двигун прибульців.

Судячи з усього, як зазначили вчені, інопланетяни не використовують у своїх технологіях пальне. На зображенні помітно, що за рухомим НЛО немає ніякого газового сліду. Якщо американські вчені зможуть скопіювати подібний винахід, цілком можливо, це стане справжнім проривом для США.

У світі досі використовують техніку, яка працює на видобувному паливі. Рано чи пізно воно просто закінчиться. Альтернативні вчені вважають, що американський уряд перетворив Зону 51 на полігон для випробування техніки прибульців, адже туди, як і раніше, практично нікого не пускають.

Раніше "Знай.uа" писав: над військовою базою пролетів трикутний НЛО, залишивши таємничий знак, у Зоні 51 розводять руками

Нагадаємо: знаменитий Розуелл став притулком надприродних істот, такого немає більше ніде

Читайте також: колишній президент Польщі розповів про прибульців, вони приберуть нас, разрубят навпіл, Земля паде