Очевидець з Майамі опублікував відеозапис, на якому продемонстровано хаотичні рухи чотирьох кулястих об'єктів, які світяться. При різкому прискоренні вони ставали схожими на комети. Але вони постійно змінювали напрямок руху. Це нагадує "танець" авангарду з Нібіру, як зазначили експерти.

Ролик привернув увагу відомого астронома і уфолога Скотта Уоринга. Він прокоментував його на своєму сайті UFOSighthingsDaily:

"Це безперечний доказ присутності прибульців на Землі".

Кожен самостійно вирішує, вірити йому чи ні. Але деякі його відкриття змушені визнавати навіть вчені космічного агентства NASA.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Американців налякали не самі таємничі об'єкти, а те, з яким нахабством вони заявили про свою присутність. Через це експерти вирішили, що їх повітряні маневри – це розвідувальна місія таємничої планети Нібіру або диверсійної групи, яка полює на людей і проводить жахливі експерименти. Раніше подібне явище спостерігалося в Колорадо, Монтані, Юті, Небрасці і Вайомінгу. У цих регіонах щільність населення менше, ніж на узбережжі.

Експерти з історії космосу і психології, які працювали з жертвами впливу прибульців, вважають, що ця подія справила на американців настільки сильне враження, оскільки людей викрадають саме такі світлові кулі. Вони відомі як плазмозаври.

Без них не обійшлося жодне викрадення. Всі жертви розповідали про неясні видіння, що сфери, які світяться, і несподіване пробудження на тому ж місці, де їх викрали. Уоринг зазначив, що це є наслідком гіпнозу. Інопланетяни використовують його для того, щоб люди не змогли позбутися сторонніх предметів, які їм вживили.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: інопланетяни проводять досліди над людьми, базу приховували багато років, тепер все людство в небезпеці

Як повідомлялося, розуельський інцидент повторився, в Зоні 51 виявили небачений НЛО

Читайте також: колишній президент Польщі розповів про прибульців, вони заберуть нас, розрублять навпіл, Земля паде