В мережі опублікували умилительную нарізку відеокадрів, на яких собаки зустрічають своїх господарів після довгої розлуки.

Собаки дуже прив'язані до своїх господарів. Між господарем і тваринами встановлюється міцний емоційний зв'язок.

Коли доводиться надовго розлучатися, собаки дуже сумують. І звичайно ж - дуже радіють зустрічі після довгої розлуки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відзначимо, в Чернівецькій області пожежники врятували маленького зайчика, у якого були обпалені лапки і бочок. Рятувальники поселили звірка в ділянці, тримають його в рожевій клітці і відгодовують з піпетки. Обіцяють відпустити малюка на свободу, як тільки він видужає.

Як відомо, в Чернівецькій області сталося дев'ять пожеж у житловому секторі та 25 пожеж сухої трави за вихідні 16-17 березня. Зайченя вдалося врятувати в селі Заволока Сторожинецького району.

Відзначимо, в Ботсвані священик під час церковної служби запропонував парафіянам зазнати собачого м'яса. Цю інформацію повідомляє Within Nigeria.

Пастор Христової церкви божественного фрукта Кеннет Деніел Мтюту (Kenneth Daniel Mtyutu), більш відомий як апостол Кенні, вбив бідна тварина на очах у прихожан і став їсти сире м'ясо. Сам пастор назвав його благословенним і пропонував присутнім відкусити.

Також раніше ми повідомляли, що в Китаї перша клонована поліцейська собака почала тренування. Собака народилася в грудні 2018 року, це клон вівчарки, яка вже служить в поліції і вважається однією з кращих.

Тримісячне цуценя, якого назвали Куньсюнь (Kunxun) тренується на базі міста Куньмін. Вона - клон 7-річної собаки Хуахуанма (Huahuangma). З 2013 року і допомогла поліції розкрити 12 вбивств і 20 великих кримінальних справ, а в 2016 році отримала нагороду "Бюро громадської безпеки Китаю".

Дослідження поліції показало, що ДНК двох тварин збігається на 99,9%.

Нагадаємо, що американські палеонтологи заявили про можливість повернення до життя давно вимерлих істот.

Як повідомляв портал "Знай.uа", японські вчені спробували воскресити мамонтів, і ось що вийшло.

Також Знай.uа" писав про те, що генетики клонують останню у своєму роді істоту: фото.