У Вроцлаві є собачка породи чіхуахуа, яка побила всі рекорди своїми крихітними розмірами.

Цуценяті чіхуахуа на ім'я Туді всього лише 10 тижнів, а він як і раніше залишається дуже крихітним. На його тлі навіть кішка здасться гігантом.

Цей чіхуахуа всього лише на 6 сантиметрів вище землі, і хоча він розвивається нормально, але ніяк не може вирости. Припускають, що він найменший собака у світі. Про це пише Zoolog.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Туді разером з купюру номіналом 50 польських злотих.

Туді має бежевий окрас шерсті, який зливається з кольором підлоги, тому господарі постійно бояться наступити на нього, коли він лежить на підлозі.

Туді такий крихітний, що йому замість миски для пиття і їжі служить пробка від пляшки. Туді за цілий день з'їдає лише кілька шматочків сухого корму.

Якщо Туді буде продовжувати рости в такому ж темпі, як зараз, є шанс, що він стане новим рекордсменом Книги рекордів Гіннесса.

Однак, поки ще рано робити такі висновки — Туді повинен спочатку стати дорослою собакою, залишилося почекати ще два місяці.

На данний момент найменшою собакою у світі є довговолосий чихуахуа на прізвисько Бу-Бу, зріст якого складає всього 10 сантиметрів, а вага близько 700 грам.

В рейтингу найменшиих собак нашої планети значиться чихуахуа. Ці крихітки мають мініатюрні розміри серед порід всього світу.

Її вага коливається в межах 3 кг, а ріст досягає всього 15–23 см. На світ чіхуахуа з'являються крихітними.

Чіхуахуа є найменшою з усіх порід і має честь бути однією з найстаріших порід. Вони були названі в честь регіону Чіхуахуа в Мексиці. Вважається, що ця порода походить від древньої породи, яка була більше за розміром і високо цінувалася у ацтеків роялті.

Чіхуахуа є довгоживучою породою. При гарному догляді за собакою вона може прожити до 18 років.

Нагадаємо, у мережі показали найхитрішого пса у світі, його акторській майстерності можна тільки позаздрити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", чарівний пес на ім'я Римус вивчив всі заклинання школи Хогвардс, господиня похвалилася чотириногим в мережі. Альбус Дамблдор їм би пишався.

Також "Знай.uа" писав, зоозахисниця Шелбі Мадері врятувала порося від неминучої смерті. На сьогоднішній день Чаудер – єдина в будинку свиня, але у нього є брати і сестри, які давно звикли до нового члена сім'ї.